پاسخ : مسابقه بیست سوالی (2) - دور چهارم کاملا شیشه ای نیست ولی از شیشه توش استفاده شده..بسته به طرحش داره
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (2) - دور چهارم پرستو چرا از اول شروع کردی ؟ طناز بیاد ببینه میکشتت !:khande2: اینایی که ثبت نام کردن و شرکت نمیکنن دور بعد حذف میشن
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (2) - دور چهارم فعلا که طنازنیست صاحب تاپیک هم که اعتراض نکرد...بزارفکرکنم ببینم این شی مورد نظرچی میتونه باشه عایا؟ 6-کاملا شیشه ای نیست یعنی جزشیشه جنس دیگه ای هم به کاررفته؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (2) - دور چهارم پرستو من راجع به قانون این پست دخالتی ندارم ..پس توپ رو تو زمین من ننداز..اگه قانون شکنی کنی طبق ظوابط برخورد میشه:دی شئ مورد نظر....هستش بله میتونن از طلا ،الماس و سایر زیور آلات در ساختش استفاده کننن
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (2) - دور چهارم اوووووووووووووووووووه یعنی طلا والماس هم به کاررفته .....خواستم بگم انگشتراما گفتی تو جیب جا نمیشه ..... پس باید خیلی گرون باشه... 7-مربوط به وسایل جانبی آی پد یا موبایل نمیشه مثلا کیف آی پد؟
پاسخ : مسابقه بیست سوالی (2) - دور چهارم ارمان جان منم گفتم انگشترنیست اخه گفتی تو جیب جا نمیشه سوال 7 منو بخون