پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: نه دیگه شما تازه نفسین منم کم کم دارم میرم ..فردا روزپرکاری دارم..شب عالی به خیررررر..ا
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: به نام خدا احساس میکنم میتونم بفهمم کدوم برا کدومشونه! :-?
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: مرسی از همه که نظر دادن من به شخصه از نقد عکسم هراسی ندارم ! چون من درس اینکارو نخوندم و عکاسی هام همش تجربی هست ولی بارها با عکاسای حرفه ای رقابت کردم تو مسابقات ... پرستو جان شما اگزیف عکس رو ببین چ انتظاری از یه دوربین خونگی بدون لنز داری؟ بعدشم به عکسای وانیکس نگاه نکن الان یکی از فاکتورهای یه عکس خوب دستکاری کنتراست و نور و شارپ عکس با فتوشاپ هست ولی من به عکسم دست نزدم در کل خوشحال میشم از نظرات دوستان بهره ببرم
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: من میخواستم به 2 رای بدم ... حواسم نبود به 1 رای دادم .... نمیشه رایمو عوض کنم؟
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: نسرین عزیز با 12 رای ( یک رای شون حذف شد) از این گروه برنده شدند .. + پرستو جایزشون رو همراه با پست هایی که قول داده بودی بهشون تقدیم کن با تشکر از همه کساییکه شرکت کردن و رای دادن تاپیک بسته شد
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: نسرین خانم بهتون تبریک میگم:roze: بهتره همه عکس هارو با اسمشون بذارین تا بدونیم کدوم عکس مال کی بوده!
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: چشم استاد جایزه ایشون کارت شارژ5 تومانی واضافه شدن 500 تا به پستهاشون ..فقط نوع شارزدرخواستی رو به من اطلاع بدید تا دراسرع وقت تقدیمتون کنم
پاسخ : :: نظرسنجی مسابقه عکاسی از کودک (فینـــال) :: نگار خانم عکس شما هم خیلی خوشگل هست البته اصول عکاسی رو هم خوب رعایت کریدن،کاش یکم رو بک گراندش بیشتر دقت میکردی!