1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دستور های پخت غذا در بازی harvest moon back to nature

شروع موضوع توسط S A L E H ‏18/9/13 در انجمن اخبار و معرفی

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    13
    حرفه:
    گرافیست
    پاسخ : دستور های پخت غذا در بازی harvest moon back to nature

:d مرسی ولی این ضروف و من هنوز پیدا نکردم اه اه اه

گگگ از کجا ماهی تابه و قابلمه و از اینا بخرم :-s

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    13
    حرفه:
    گرافیست

:d از قدیم گفتن هر چی تو آش بریزی همون میاد تو کاست اینجارو میگنا خخخ

تو تاپیک هر چی بنویسی دفعه بعد ک میای بازم همونو میخونی چیزه جدید نیس

باووو یکی هم جواب بده هر کی برا خودش تاپیک میزنه خو :|

---------------------------------------------------------------------------

تایپ خودمونم خودمون ج میدیم هی خدا

خوب

برای گرفتن ضروف مورد نیاز برای آشپزی توی هاروست مون روز های شنبه تلویون رو نگا میکنید اونجا نشون میده فروش محصولات آشپزخانه رو

بعدش میرید به مسافرخونه و وره دست اون فروشنده یه تلفن هست باهاش تماس میگرید و سفارش میدید 3 روزه میارن وره دلتون :d

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    interpreter

دوست عزیز تا حدودی حق با شماست
    نمیدونم درجریان هستین یا نه..اما مدتی هست که تاپ فروم درگیر یه سری تغییراتِ برای بهتر شدن
    دوستان گیمر ما هم به دلیل مشغله هایی که داشتن مدتی درکنار ما نیستن

من به شخصِ زیاد اطلاعاتی ندارم اما اگه مشکلی بود تاپیک رو تگ کنین برای من قطعا درحد توانم راهنماییتون میکنم

موفق باشید

4. پاسخ : دستور های پخت غذا در بازی harvest moon back to nature

سلام .. من یکی از پیرهای این بازیم ... واقعا ارزش این همه وقتی که براش بزاری رو نداره .. یه بار بدون کد این بازی رو شروع کردم با تموم بدبختی تا فصل تابستان سال دوم خودمو رسوندم ولی بعدش بشدت خسته شدم و حالم بد شد چون هر بار یه چیز جدید میخوندم( چه توی دفترچه راهنمای بازی چه توی نت ) میدیدم ای دل قافل در فلان روز نرفتم به دیدن مادربزرگ یا شهردار یا مثلا میدیدم ای جان امروز تولد فلان دختر یا فلان شخص توی روستا بوده و من بهش تبریک نگفتم که اگه تبریک میگفتم بهم یه چیزی میدادو بعد اون چیزو میتونستم بدم به یکی دیگه و این حرفا...
    به اندازه موهای سرت تو معدن جون کندم ... آخرش هیچی...واقعا هیچی.... توی 16 تا 18 سالگیم از معتادین این بازی بودم خیلی زیاددددددددددد اما اخرش هیچی به هیچی شاید تا نیمه های شب بازی میکردم همه خواب من داشتم مزرعه شخم میزدم ههه =p~

چندین بار هم بازی رو با کد شروع کردم بازم تا وسط سال دوم که میرسیدم خسته میشیدم از بس همه چی تکراری میشه ....
    این غذا درست کردنشم بیشتر اوقات میبینی خیلی از وسایل رو نداری اون برنامه تی وی شاپینگ که وسایل رو هم میفروشه خیلی از اوقات وسایلش تکراریه ... بازم وقت تلف کردنه ...

ظاهر بازی خیلی خوبه مثلا مرغ میخری تخم مرغاشو میفروشی میری واسه دونه گرفتن براش توی معدن زحمت میکشی و این حرفا تا پول بدست بیاری و زن و خونه و بچه .... و خیلی مسائل دیگه ش ولی بی سر ته هستش اینکه سرو ته نداره ادمو میکوبه ....خیلی ها که بازی کردن اخرش گفتن هیچی نداره دوباره یه بازی 15 ساله رو شروع میکنی ههه الکی سرگرمی

اگه از گیمر های پلی استیشن یک هستی من بهت این بازی ها رو پیشنهاد میکنم : رزیدنت ایول یک ( عالی - کمی سخت) - رزدیننت ایول سه ( عالی - مهیج ) - دراکولا 2 ( ترسناک -فکری ) - تنهای در تاریکی( ترسناک - فوق فکری ) - سایلنت هیل ( محشره اما بشدت ترسناک و بعضا فکری) - جمیز باند ماشینی هم بد نیست
    این بازیا که بهت پیشنهاد دادم خودم شاید هرکدومو بیش از 5 بار بازی کردم و به انمام رسوندمشون.... این سلیقه منه دهه شصتیه راستش یکی از اصلی ترین هدف من از بازی کردن اینا داستانی بودنشونه و تقویت زبان خارجه ...

یه نکته : هروز ساعت یک برو به رستوران یه فروشنده چینی میاد یسری لوازم داره حتما بدردت میخوره
    یه نکته : بجای اینکه برای گاو گوسفندها علوفه بخری توی مزرعه یه قسمتی رو حصار کشی کن داخلشو شخم بزن و سبزه بکار بعدش گاو گوسفندا رو بیار اونجا حتی مرغها رو.
    یه نکته : همیشه توی مزرعه گل بکار چون زنبورا میان کندو درست میکنن بعدش میتونی عسل برداشت کنی

5. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    منتظر آقا

بابا این بازی خیلی اعصاب خورد کن و چرته.مخصوصا واسه آقایون که خیلی بدتره...
    من خیلی وقت پیش تا آخرش رفتم هیچی نشد تهش...
    برین فوتبالی چیزی بازی کنین حداقل هیجان داشته باشه.والا

6. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    13
    حرفه:
    گرافیست
    راهنمای بازی هاروست مون+سیو بازی شهر d-:

سلام - ممنون از راهنمایی های دوستان

خوب برای بازی هاروست مون باید زیاد تلاش کنید تا وار مراحل بعدی بشید که مرحله بعدی اون شهر هست ولی بعضیا میگن شهری وجود نداره و همش تکراریه ولی اینجوری نیست من چند تا عکس از شهر براتون قرار میدم:)

بنده save مراحل این بازی رو تا شهر قرار میدم امید وارد خوشتون بیاد
    این سیو برای مرحله بعد روستا یعنی شهر هستش

این فایل رو دانلود و توی محل نصب بازی قرار بدید(قبلش از فایل های محل نصب بازی کپی بردارید ) میتونید مراحل بعدی هاروست مورن رو بازی کنید
    (حالا ممکنه این سیو ها روی بعضی سیستم ها جواب نده ولی احتمالش کمه :)

لینک دانلود سیو:

حجم: 132kb

دانلود

یه چیزه دیگه که باید اضافه کنم اینکه
    توی بازی یه روز شهردار میاد پیشتون و باهاتون حرف میزنه و 3 تا گذینه میده که یکیش ( موندن توی روستا) دومیش( رفتن به شهر ) سومیش بازی رو تموم میکنه
    (گذینه ها به ترتیب نیستن)
    از بین این سه تا گذینه باید رفتن به شهر رو ببینید کدومشه و انتخاب کنید ممکنه بعضی از دوستان این بازی

رو رفته باشن و شهر دار ازش وقتی پرسیده این سوال رو به اشتباه جواب ماندن در روستا رو داده باشن

به خاطر اون باشه که بازی تکراری شده و به شهر نرفتن اینم حواستون باشه اگه بازی میکنید هاروست مون رو :-*

یه چیزه دیگه اینکه بازی توی شهر تموم نمیشه و ادامه داره وقتی توی شهر درصد رو 100% برسونید
    یعنی توی قسمت تولبار بازی بالا درصد میزنه وقتی به 100 رسید شهردار شهر میشید تا اینجاش میدونم X_Xبقیشو دیه نمیدونم:D