پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاســی از کودک :: ببخشید که من نبودم تا جوابتون رو بدم دوستان فردا آخرین مهلت برای فرستادن عکساتون هست آقای **Hamed** که درخواست تمدید مهلت کرده بودند هنوز عکسشون رو نفرستادن ! در هر صورت فردا بعدازظهر مهلت تمام میشه ممنون از همه دوستانی که شرکت کردند عکسا خیلی زیبان
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاســی از کودک :: الان باید عکس بدی تا شرکت کننده باشی یا بعد این که این تایپک رو بستین ؟؟؟؟
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاســی از کودک :: جا داره من یه چیزی رو بگم ... خطاب به آقا وحید ... من عکسمو قبلا فرستادم قبل ارسال خواهرم برام یه کادر درست کرد دورش ... از اونجایی که شما گفتی میخوای کادر بزاری ولی نگار خانوم مخالفت کردند خواستم اینو گفته باشم که بعدا ناراحت نشی عزیزم ... والا من خبر نداشتم کادر نمیشه گذاشت .. دیگه عکسمم گرفته بودم برای همین نگار خانوم قبول کردند ...
پاسخ : :: فراخوان مسابقه عکاســی از کودک :: بچه ها من فکر کنم بعضی از دوستان متوجه موضوع مسابقه نشدن چرا بعضیاتون برام عکس بچگی هاتون رو فرستادید؟ من عکس از کودک میخوام عکسی که خودتون انداخته باشید از یک بچه ی دیگه