1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرح معنوی انس با دوستان

شروع موضوع توسط Amin_110 ‏27/8/13 در انجمن دینی مذهبی

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حب اهل بیت اگه لایق بدونن
    پاسخ : طرح معنوی انس با دوستان

باسلام خدمت همه دوستان عزیز وبا کسب اجازه از صاحب تاپیک اقا امین اگر موافق باشین از فردا جمعه مورخ6/10/1392تا جمعه اینده 13/10/1392 هر روز قرائت ایت الکرسی برای سلامتی خانواده ها وخودتون ... شروع کنیم از دوستانی که میخواهند در این طرح شرکت کنند تقاضا میکنم اینجا اعلام امادگی کنند پیشاپیش ازهمگی کمال تشکر رودارم

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ

مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ

عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ

بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ

وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ «255»

لاَ إِكْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَكْفُرْ

بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ

لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ «256» اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ

آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ كَفَرُواْ

أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ

أُوْلَـئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ «257»

ترجمه آیات شریفه

خداى یكتا كه جز او هیچ معبودى نیست ، زنده و قائم به ذات [ و مدّبر و برپا دارنده و نگه دارنده همه مخلوقات ] است ،
    هیچ گاه خواب سبك و سنگین او را فرا نمی گیرد، آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالكیّت و فرمانروایى اوست .
    كیست آنكه جز به اذن او در پیشگاهش شفاعت كند ؟ آنچه را پیش روى مردم است [ كه نزد ایشان حاضر و مشهود است ] و آنچه را
    پشت سر آنان است [كه نسبت به آنان دور و پنهان است] می داند . و آنان به چیزى از دانش او احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد.
    تخت [حكومت ، قدرت و سلطنت]ش آسمان ها و زمین را فرا گرفته و نگهدارى آنان بر او گران و مشقت آور نیست ; و او بلند مرتبه و بزرگ است .
    « 255» در دین ، هیچ اكراه و اجبارى نیست [ كسى حق ندارد كسى را از روى اجبار وادار به پذیرفتن دین كند ، بلكه هر كسى باید آزادانه
    با به كارگیرى عقل و با تكیه بر مطالعه و تحقیق ، دین را بپذیرد ] . مسلماً راه هدایت از گمراهى [ به وسیله قرآن ، پیامبر و امامان معصوم ]
    روشن و آشكار شده است . پس هر كه به طاغوت [ كه شیطان ، بت و هر طغیان گرى است ] كفر ورزد و به خدا ایمان بیاورد ، بى تردید به
    محكم ترین دستگیره كه آن را گسستن نیست ، چنگ زده است ; و خدا شنوا و داناست . « 256» خدا سرپرست و یار كسانى است كه
    ایمان آورده اند ; آنان را از تاریكى ها [ ى جهل ، شرك ، فسق وفجور ] به سوى نورِ [ ایمان ، اخلاق حسنه و تقوا ] بیرون می برد .
    و كسانى كه كافر شدند ، سرپرستان آنان طغیان گرانند كه آنان را از نور به سوى تاریكى ها بیرون می برند ; آنان اهل آتش اند
    و قطعاً در آنجا جاودانه اند . « 257»

3. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

خواص آیة الکرسی

فایده اول - اینکه ده موضع است در آیت الکرسی که وقف است هرکه در وقت تلاوت آن ملاحضه نماید و به هر وقف که برسد بایستد
    و یک انگشت تا کند ابتدا از انگشت خنضر دست رات که همان انگشت کوچک است شروع کند تا به انگشت ابهام که همان
    انگشت شصت است و سپس دست چپ نیز به همین ترتیب و آنچنان دست فراهم آورد و متوجه درگاه بینیاز شود بر مراد و
    مطلبی که دارد طلب نماید بعد از آن سه مرتبه سوره الم نشرح را بخواند و سه مرتبه قل هو الله احد بعد از آن ابتدا فتح را از
    انگشت ابهام دست چپ آغاز نماید و هر انگشت را به فاتحه بگشاید و دستها را به جمیع اعضای خود بمالد و سه مرتبه بر خود
    بدمد از جمیع امراض علل در امان خدا قرار گیرد .

فایده دوم - اگر کسی را مهمی پیش آید که در آن عاجز و معطل بماند و علاج آنرا نتواند بایستی که غسل نماید و وضو سازد
    و به نیّت آن مهم آیت الکرسی را تلاوت کند و چون به میان یشفع عنده که وسط دو عین است برسد نیت و مهم خویش از خاطر
    بگذراند البته آن مهم مطابق دلخواه او برآید و اگر کسی را دشمن صعبی باشد که به هیچ وجه با او مقاومت نتواند به نیبت مقهور
    ساختن او و مغلوبی آن شخص مشغول تلاوت گردد و چون به وسط دو میم یعلم ما بین ایدیهم رسد آن شخص و نیت خویش از خاطر
    بگذراند البته آن ظالم مقهور گردد و خواننده بر او ظفر یابد و این عمل از جمله مجربات است .

فایده سوم - به جهت عزبت هر آنکه خواهد در نزد ملوک و بزرگی و در نزد دشمن و دوست عزیز و مکربم گردد سه مرتبه
    آیت الکرسی بخواند و بر کف هر دو دست خود بدمد و به صورت خود مسح کند در نظر خلایق عزیز و مکرم گردد و جمله با وی مهربان شوند .

فایده چهارم - به جهت محبت بین دو حلال زوج و زوجه اگر بخواهد میان زن و شوهری که مهرشان نسبت به یکدیگر تقلیل یافته است
    محبت زایدی برقرار گردد چنانکه یک ساعت نتوانند از یکدیگر جدا شوند در مسجد جامع شش رکعت نماز بخواند ایگونه که هر دو رکعت
    به یک سلام و در هر رکعت بعد از یکبار خواندن حمد هفت مرتبه ایت الکرسی را بخواند و چون از این نماز فارغ آید چهل و یکبار آیت الکرسی
    بخواند و بعد آن چهل و یک دانه فلفل سفید که همراه دارد به جهت ایجاد محبت بین آنها در اتش اندازد یا چنانچه مایل به انجام اعمال آتشی
    نیست میتواند آن دانه ها را زیر خاک پاکی دفن نماید در محلی که قدم بر انجا ننهند و پای بر آنها نگذارند انشا الله بهبود یابند .

فایده پنجم - به جهت ازدواج برای عقد نکاح مطلبه آیت الکرسی را بر شش دانه مویز یک به یک بخواند
    و یکبار بر جمیع آنها بخواند انگاه به مطلوبه بدهد تا میل نماید فوق العاده موثر است .

فایده ششم - اگر خواهد به نیکویی و حلال کسی را از مکان دوری بیاورد بستاند پاره کشته زرد و عود خام و دخنه مریم
    و آنها را باهم بیامیزد و 41 بار ایت الکرسی را بر آنها بخواند به اسم آن شخص و مادر او و به هنگام زوال آفتاب دود کند آن
    مسافر یا غایب هر چقدر دور باشد به سرعت حاضر گردد و شتابان باز اید .

فایده هفتم - به جهت بستن زبان دشمن و شخصی که بدگویی میکند بایستی ایت الکرسی را به نام او
    و نام مادر او اگر میداند بنویسد و در خانه تاریکی سرنگون بیاویزد که زبان آن بدگو بسته گردد .

4. پاسخ : طرح معنوی انس با دوستان

من اعلام آمادگی میکنم
    یه مریض دارم ... اگر میشه به نیت شفای مریض من باشه .. التماس دعا :gol2:

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

6. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حسابدار

منم هستم.

7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Student

من هر روز 1 با اینکارو میکنم دیگه!!!!

پس منم هستم :دی

8. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حسابدار

طرح این هفته(قرائت ایه الکرسی) هم تمام شد.منتظر طرح بعدی هستم.

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

سلام به همه ی دوستان
    خیلی وقته که این طرح رها شده
    حالا تا هستم گفتم دوباره شروع کنیم تا هر وقت شد ادامه بدیم

فعلا این چندتا پیشنهاد رو دارم :
    1 : اینو از قدیم فاطمه خانم مطرح کرده بودن - ختم آیه ی شریفه ی
    " أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ " برای رفع گرفتاری های همه عزیزان و هدیه به امام زمان عجل الله تعالی فرجه ( من نظرم روی روزانه 14 بار به نیت 14 معصومه)
    2 : هر روز هر مبلغی که دوست دارید (نه زیاد) ، برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا صدقه بندازید( که البته برگشت این کار ، مسلمّا به خودمونه)
    3 : اینکه هر کدوم از ما بالاخره یک یا چندتا نقظه ضعف اخلاقی یا معنوی یا دینی داریم . لازم هم نیست اینجا جلوی بقیه مطرحش کنیم . ولی قرار بذاریم در دوره ای که داریم ، تمام تلاشمون رو بکنیم تا اون خصلت بد یا نقطه ضعف رو جبران کنیم و باهاش مقابله کنیم .

از همه دوستان میخوام که لطف کنن دوتا مطلب رو اعلام کنن . یکی اینکه آیا هنوز هم مایل به شرکت در این طرح هستن !؟
    اگه بله ، یکی از پیشنهادات بالا یا یک پیشنهاد جدید از خودتون مطرح کنید تا انشالله تا آخر این هفته معلوم شه که طرح بر قراره یا نه !!

ممنون از همگی

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

سلام خدمت شما . من موافقم طرح رو ادمه بدیم ازتون سپاسگزارم به نظر من ختم آیه ی شریفه ی أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ رو اول ختم کنیم البته با کمک دوستان عزیز

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.