1- الان کجایی ؟ داخل اتاقم 2- کی پیشته ؟ مامانم 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! یه تاپ و شلوار نخی رنگ سبزو سفید 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ هیچی 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ خونه 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ من که خیلی گرممه 7- چه حس و حالی داری؟خوب 8- الان ساعت چنده: ۱۱:۲۶ 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ تو فکر نیستم 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموش 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ فقط دوس دارم استراحت کنم . چون خیلی خسته ام از کار .
1- الان کجایی ؟ تو هال جلو تلویزیون 2- کی پیشته ؟ گربه پلنگیه 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! یه پیرهن کهنه طوسی یخه آهاری تو خونه ای تمیز با یه شلوار کردی مشکی شیک با سه جیب زیپ دار که توش موبایلمو میذارم . جنس هر دوش از این نخ پلاستیکیا که از نفت و گاز میسازند 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ برا افطار کباب ترکی 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ پست خونه 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ صاف همراه با لکه های ابر و خنک گاهی رگبار پراکنده 7- چه حس و حالی داری؟ حس و حال " هوم سیک " 8- الان ساعت چنده ؟ 1.5 pm ولی تا پست کنم ساعت عوض میشه 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ به یه لقمه نون حلال 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ میگه رژیم صهیونیستی خطرناک تر از کرونا است تو 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ بزار روشن کنم ببینم .... اذون میگه 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ برم والیبال و اینا ...
1- الان کجایی ؟ رو تختم تو اتاق 2- کی پیشته ؟خواهرم 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو !شلوار نخی سفید با خال خالای آبی و تیشرت نخی صورتی که روش نوشته LOVE 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟میرم شام بخورم نمیدونم چیه 5- دوساعت پیش کجا بودی؟خونه 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ سرده 7- چه حس و حالی داری؟حس خاصی ندارم 8- الان ساعت چنده ؟ 20/27 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟تو فکر نیستم 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ اذان 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟نیست 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ زبان بخونم
1- الان کجایی ؟ توی حیاط زیر درخت توت 2- کی پیشته ؟ هیچکس 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! تی شرت قرمز با شلوار سفید راه راه قرمز 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ بیسکوییت پتی بور با شیر خوردم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ یادم نیست . احتمالا توی هال : ))) 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ یکم گرم 7- چه حس و حالی داری؟ خوب و آروم. یکم هم دلتنگ . 8- الان ساعت چنده ؟ ۲۱:۲۵ 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ به کپشنی که الان ادیت شده ولی محتواش حس امیدواری بهم داد . اما نمیخوام از نویسنده ش سوال کنم برداشتم ازش درست بوده یا نه . 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ روشن نیست 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ روشن نیست 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ یکم مشق ، نظافت شخصی ، چیز کیک درست کنم
الان کجایی ؟ تو حال خونمون 2- کی پیشته ؟ داداشم 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو تیشرتو شلوار دمپاکش طوسی 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ غذا 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ خونمون 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ معتدله 7- چه حس و حالی داری؟ بی حسم حالم ندارم 8- الان ساعت چنده ؟ ۱۵:۴۰ 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ ریفیقم چی پیام داده ایکون پیامش اومد بالا صحفه من دارم تایپ میکنم 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموش 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ برنامه نمیریزم ک! ولی مث همیشه خونم باید بشینم تو سایتا و وات و تل ولگردی کنمو درسا. مرور کنم و برم سر کلاس مجازی