پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: من 3 رو نمی دیدم که کلیک راست کردم تو یه صفحه دیگه باز شد مشکلی نداشت
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: میگم اگه رو عکسا دقت کنید اکثرا عکاسی طبیعت هست نه آبجکتیو اگه من سخت گیر بودم باید حذف میشدن اینا شماره های 2 و 6 و 7 و 8 رو اولویت قرار بدید چون اون ها بیشتر آبجکتیو هستند نه حسیــــــــن برای هیچکدومشون نیست برای هفته آینده یک سوژه و مسابقه دیگه داریم
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: عوع........خودتون گفتید از گلو گیاهم میشهههههههههه........خوش به خوشیتون...:top14:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: نبایدم سخت گیری میکردید...:top14: وقتی راجب آپچکتیف داشتید توضیع میدادید..توش اینام بوت... :top15::top15:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: اگه نبودش ...اون موقع سختگیری نکردنتون درست و مرامی بود.......:top14:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: نگارجان ببیین الان این سه تا عکسی که اصلا امتیازنیاوردن وهمون طورعکس شماره 8 واقعا درحقشون اجحاف شد من الان خودم رشتم عکاسی هست اما میبینم که عکس آبجکتیو که سعی کردم نکات ورعایت کنم اصلا یه نفرهم بهش رای نداده..حرف من این نیست که چرا من امتیازاوردم یا نه..من اینو میگم که وقتی قراره بچه ها ازیه سبک ی عکاسی کنن باید رعایت بشه مثلا عکس شماره 2 وتاحدودی 4 که کلا شامل این نمونه عکاسی نمیشه.. خیلی دوس دارم تا اگه قراره مسابقه دیگه ای بزاری حتما رعایت بشه تا حق کسی ازبین نره... دوستان خواهشا ازانتقاد من ناراحت نشین..ازاین که درمسابقه شرکت کردین وبه هرحال به این مسابقه رنگ ولعاب دادین این خودش جای تشکرکلی داره اما نگا رهم کوتاهی کرد..درسته نگارنمیخاست کسی دل گیربشه اما باید همون اول که عکس وواست می فرستادن ازشون نمی پذیرفتی یعنی خدایی عکس من اصلا امتیازنیاورده من باید برم خودمو بکشم:دی