پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: خب مشکل امیـــد اینجاست که رابطه سیگار رو با کتاب لیلی و مجنون و اون دفتر شعر و عینک درک نکرده:entezar::entezar: عکس سنگینیه قبول دارم :smoke:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: نگارخدایی اون عکس وکی گرفته قشنگی اون عکس وفقط عکاسا می فهمن وبس حالا اون عکاس خوش سلیقه کی هست؟ من باید برم بعد که اومدم امیدوارممشخص شده باشه ان عکس مال کی هست
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: بابا بیخیال اصن عکس قشنگی بود من از یه چیز دیگه ناراحت بودم یه چیزی گفتم ( عکس هنری و قشنگی بود اصن اون نظرم الکی بود الان حالم خوب نیس یه چیزی گفتم همینجوری بیخیال شین حالا هم رای خودمو دادم نمیشه کارش کرد
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: من به 1 رای دادم چون واقعا به نظرم زیباست و نگاه خیلی قشنگی داره.البته شماره 3 هم خیلی قشنگ بود
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: کاش منم شرکت میکردم بدون شوخی یه کلت کمری خونه مون دارم واسه امنیت لازمه حیف دیر کردم..
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: بیایید رای بدید میخوایم کرکره رو بدیم پایین :wink: بچه ها شمام 7 و 8 رو نمیبینید ؟