پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: بشتـــــــــــابيد بشتـــــابيد هركي به من راي بده ميبرمش برج ميلاد بهش بستني با پودر طــــلا ميدم
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: خوش به حال شماره یک حالا این شماره یک کی میتونه باشه؟ آقاست.خانومه..می شناسیمش...دوستان جدیده؟دوستان قدیمه؟ البته چون زمانی واسه مسابقه نگارتعیین نکرده ..شاید برنده یکی دیگه باشه ...مثلا خدا رو چه دیدی شاید منِ بینوا
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: چرا همه به 1 رای میدن آخه....من که خوشم نیومد ازش البته ببخشیدا نظر شخصی خودمه فقط از نظر بقیه شاید قشنگه خب البته عکس آخری هم قشنگ بود ولی به خاطر سیگاری که تو عکس گذاشته عمرا بهش رای بدم وگرنه از لحاظ هنری وافعا زیبا بود...شاید از همه هم زیباتر بود...ولی..... من 2 و 4 رو دوس داشتم نمیدونم به کدوم رای بدم پس نمیتونم رای بدم........:top15:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: حالا شما فکر کن اون اخری سیگار نداره توش:top15: بابا سیگارا برا خودش نیست ک برا پدرشه عجبااااا:khande:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: اصن فک کن نه خودش نه پدرش اصن فک کن از تو کوچه پیدا کرده فقط عکس بگیره دوباره بندازه تو سطل آشغال به هر حال من بهش رای نمیدم :top19:
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: عه عه عه عه کاش من ازقلیون عکس می گرفتم امید حتما بم رای میداد یا میرفتم کافی شاپ ازفضای پردود اونجا عکس می گرفتم ای دل غافل.....