:: برنده مسابقه عکاســـــی :: سلام سلام و اما اسامی شرکت کنندگان و برنده مسابقه ممنون از همه دوستانی که شرکت کردند برنده مسابقه هم لطف کنه نوع شارژدرخواستیشون رو مشخص کنه عکس شماره 1 yakamoz عکس شماره 2 MelixXxa عکس شماره 3 وضعیت سفید عکس شماره 4 علیرضا عکس شماره 5 byte عکس شماره6 گفتن ازشون اسم نبرم عکس شماره 7 پرستو عکس شماره 8 نگار
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: من به 2 رای دادم / اما خیلی مشکوکه / 4رو خیلی دوست داشتم . خیلی شیکه. اما نمیدونم چرا به 2 رای دادم
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: همه ي عكسا خيلي خشنگ بودن دست همگيشونم درد نكنه ولي به 8 راي دادم چون علاوه بر اينكه همه چي جالب طراحي شده عمق معنايي خوبي هم گرفته خصوصا اون دفترچه اي كه حالا نميدونم دلنوشته س يا شعر ولي خيلي قشنگه اون پاكتاي سيگار هم باحاله فك كنم بدونم اين عكس مال كيه؟بگم؟ خخخخخخخخ =))
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: اینبار اومدم جز اولین نفر ها باشم که رای دادم... تموم عکس ها رو نگاه کردم : عکس یک خیلی زیبا تر بود و معنی زیباتری ازش تو ذهنم نقش بست ، همین الان هم سیوش کردم... اگه عکس شماره 1 نبود بدون شک به شماره 4 یعنی همون سیب ها رای میدادم..
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: اهااااااااااااااااااای هرکی به من رای بده یه شب شاندیزمهمون من میشه هاااااااااااااااااااا
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: این منو کشته جان ما بگین کی گرفته خودم میبرمش تو ... من به این رای دادم
پاسخ : :: نظر سنجی مسابقه عکاســـــی :: من وحبیب با هم تفاهم داریم همه عکسها زیبا هستند همه شرکت کننده ها هم زیبااااااااااااااااااااااااااا وبهترینن که شرکت کردن منم به 8 رای میدم ...دست گلش درد نکنه