مسابقات فوتبال pes آفلاين دوستان سلام من تصميم گرفتم فوتبال آفلاين پي اس 2013 (+آخرين پچ) برگزار کنم نحوه ي برگزاري= شما در اين پست اعلام آمادگي کنيد و من به صورت خودکار 2 تيم رو بر ميدارم و به صورت اوتوماتيک بازي ميکنند صحت نتايج=بنده از نتيجه و جدول پاياني مسابقه عکس ميگيرم و نتايج را رويت کنيد. تيم ها=تيم ها فقط بايد باشگاهي باشند (تيم هاي ملي ممنوع) نکته=شما ميتوانيد تيم هاي ايراني هم برداريد پس بجنبيد تيم هاتون رو انتخاب کنيد. ترکيب= شما يک روز قبل بازي ترکيب تيم هاتون رو بهم ميدين (يا در پ.خ يا ياداشت در پروفايل) نحوه ي برگزاري به صورت کاپ و 2 بازي رفت و برگشت برگزار ميشود. نقل و انتقالات=در ابتدا هر تيم 100 سکه دارا ميباشد زماني که من در همين تايپيک اعلام ميکنم نقل و انتقالات شروع ميشه نکته 1 =سر مربي تيم ميتواند روي بازيکنانش قيمت گذاري کند نکته 2 =بعد از هر برد تيمي 3 سکه به وي تعلق ميگيرد. بعد از توافق هر 2 طرف هر 2 تيم ها يک پ.خ با موضوع نقل و انتقالات به من بدهند _________________________________________________________________________ BLaCkPOoSh=بارسا Аɾɾоw=رئال فرامرز=بایرن مونیخ
پاسخ : مسابقات فوتبال pes آفلاین دوست عزیز / قشنگ قید کن . چند نفر میتونن شرکت کنند/ مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بیااینجا . مواردی رو که لازم میبینی باشه . بزار تو تابپک