هرکی جرئت و لیاقت داره بیاد تو نظر بده یعنی درواقع سوال های زیر و جواب بده 1_تا حالا عاشق شدی ؟ 2_اسم عشقت چیه ؟ 3_ چجوری عاشق شدی ؟ 4_ اولین بار کجا حس کردی دوسش داری ؟ 5_ اولین بار کجا دیدیش ؟ 6_ بهش گفتی ؟ 7_ وقتی گفتی چه عکس العملی نشون داد ؟ 8_ زدت یا خندید ؟ 9_ اونم اعتراف کرد ؟ 10_ رفت و دیگه ندیدیش یا اینکه باهات موند ؟
پاسخ : لیاقت و جرئت عشق داری ؟ پس بیا تو یکی رو دوست دارم تو همین سایت هستش حالا چیجوری باید بهش گفت؟
پاسخ : لیاقت و جرئت عشق داری ؟ پس بیا تو عه چه باحال اگه خواستی یوزرشو واسم خصوصی کن بهش بگم :دی :top15:
پاسخ : لیاقت و جرئت عشق داری ؟ پس بیا تو یا ابرفض چقدر سریع خیرین میریزن رو لطف داری خودش مطمئنم خبر داره منتظرم یه قدم پیش بزاره
پاسخ : لیاقت و جرئت عشق داری ؟ پس بیا تو من میتونم واسطه بشم فقط راست حسینی حضرت عباسی شرایط ش رو داشته باشی و اینکه وواقعا بخواهیش تا اخرش کمکت میکنم
پاسخ : لیاقت و جرئت عشق داری ؟ پس بیا تو یه بار عاشق بچه سال شدیم چنان ضربه مغزی شدیم که هنوز خونریزیهاش ادامه داره.... اما دفعه بعـــــــــــد تا دانشگاهها باز بشه هستن یه چند نفری که اسوه حب حیا حجاب متانت و هرچی که تعریف کنم بازم کمه
پاسخ : لیاقت و جرئت عشق داری ؟ پس بیا تو چقدر من شما ها رو نصیحت کنم و شماها گوش ندید ؟!؟!؟!؟:entezar: