پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: اسپم ندید بچه ها عسل جان اگر میخواهی شرکت کنی عکستو خصوصی برام بفرست فعلا وقت هست
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: جهت پزدادن:top15:=))=)) برنامه برای تبلت من چی هست؟:top13:=))=))
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: نگار دیدم عکستو عوض کردی افرین خوبه ولی چرا یه ذره از موهاش بیرون مونده؟...از پوشیه رسیدی به این؟:khande::khande:
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: ای بابا خدا بگم چیکارتون نکنه من اصلا سرعت ندارم دو ساعته اومدم توی تاپیک دیدم همش شوخی و خندست بیتا جان سوالت شوخی بود پرسیدی یا جدی بود ؟
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: به نظرم خوبه منم یه تاپیک مذهبیِ آبجکتیو داره اپلیکیسشلنسی برای بخش دینی بذارمivone: خیلی کلاس داره:-?
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: مگه نمیگید قاب همه ی عکسها باید مربع باشه !؟ پس چرا سومین عکسی که خودتون به عنوان نمونه گذاشتید دایره است ؟:top12:
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: نگار جان گفتی باید عکسمون حرف داشته باشه اون عکسای نمونه که گذاشتی خودت بگو حرفشون چیه تا بهتر قضیه رو بفهمم بعدش منم بیام شرکت کنم خب
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: قانون داشتن داستان از عکسا حذف شد فعلا شما فقط عکاسی کنید من میخوام که عکاسی هدفدار رو بهتون بگم منظورم این بود که بتونید با اشیا یه مفهومی رو برسونید به عنوان مثال منظور عکسی ک از ریحان بنفش گذاشته شده نشون دادن طراوت و شادابی اون گیاه در مقابل عکس بیروحش روی جلد هست
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: کادر مربع دورش رو نمیبینی؟ شگفتاااا اثرات روزه داریه؟ ک چشات سو نداره؟:blinksmiley: