سلام خدمت همه ی دوستانم با یک مسابقه متفاوت اومدم :: عکاسی آبجکتیو یا شی گراء :: تو این سبک عکاسیِ آبجکتیو یا شی گرا ، هر عکسی یه منظور ، یه هدف یا یه حرف داره ، حالا این هنر شماست که چه آبجکتی انتخاب میکنید و چه حرفی واسه گفتن دارید مثال : از غذا ، از راه رفتن ، از گل یا گیاه و .... به عکس دقت کنید تا بیشتر متوجه بشید. :: نکته فنی :: دوستانی که از گوشی های هوشمند استفاده میکنند ، میتونن با اپلیکیشن های موجود عکس رو به سادگی تنظیم ( تنظیم نور ، رنگ ، کنتراست ، افکت و ... ) کنند. ::.:: اپلیکیشن های نمونه ::.:: :: صاحبان گوشی اپل :: SnapSeed +Camera Pixlr Express :: صاحبان گوشی آندروید :: Pixlr Express Snapseed :: صاحبان گوشی ویندوزفون :: Fhotoroom Lomogram دوستانی که گوشی هوشمند ندارند ، و البته در کامپیوتر هم به فتوشاپ آشنایی ندارند 3 روش دارند برای ادیت عکساشون روش اول : اگر ویندوز 8 دارن ، میتونن از مارکت ویندوز ، اپلیکیشن Fhotoroom رو دانلود کنن که خیلی آسونه و میتونه کاملا شمارو قانع کنه. روش دوم : استفاده از نرم افزارهای تحت وب ، کافیه به مارکت نرم افزار گوگل کروم برن و تو بخش Photo نرم افزارهای زیادی برای این کار پیدا کنن. روش سوم : نصب نرم افزارهای مشابه که تو سایتای مختلف ایرانی برای دانلود پیدا میشه. جایـــــزه شارژ بیست هزار تومنی اعلام شد :: قــوانــیــن :: :: عکس رو تو تاپیک نزارید ، با پیغام خصوصی برام بفرستید :: :: هر شخص فقط 1 عکس :: :: ترجیحا عکس باید دارای منظور ، هدف یا داستان باشد :: :: عکاسی با همه چی ( با دوربین یا موبایل ) آزاده :: :: قاب همه ی عکسا مربع بسته بشه ، بی تعارف عکسی که مربع نباشه حذف میشه :: :: زاویه همه ی تصاویر باید از بالا باشه، تا داوری یکسان باشه :: :: تا تاریخ 25 مرداد ماه فرصت دارید:: اینم نمونه واسه کسایی که کمی واسشو گنگه عکاسی آبجکتیو و البته کادر مربع و زاویه از بالا واسشو سواله
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: شما مسولید. باید باهاش هماهنگی کنی :namard: . جایزه داشته باشه . انگیزم سه برابر میشه :rolleyessmileyanim:
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: براساس شناختم.نفرات برتر رو میتونم حدس بزنم...اگه یه غیر منتظره ای یه هو پیداش نشه
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: ازدست تو نگار حالا نمیتونستی بگی عکاسی موضوعی وباید حتما بگی عکاسی : عکاسی آبجکتیو:top28: درموردجایزه شما شرکت کنین بله که جایزه هم میدیم
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: یعنی من می تونم از پنکه ی اطاقم عکس بگیرم بذارم؟ به این می گن ابجکتیو؟ost: نگار ببین من می خوام شرکت کنم هاااااااااااااااااا:khande:
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: اسپایدر من هم نمیتونه از پنکه اطاق از زاویه بالا عکس بندازه :khande: شرکت کن ببینم چ کاره ای!!! عکساتون رو اینجا نذارید ها مردم خصوصی بفرستین کلاس کارم رفته بالا:smoke:
پاسخ : ::فراخوان مسابقه عکاســـــی:: می گم نگار من گوشیم هوشمنده(کلاسو داشته باش) اما این چیزایی که گفتی رو بلد نبودما نمی شه از اپلیکیشن برای عکاسی ابجکتیو استفاده نکینم؟:top32: کلا این سوژه باعث شد کلاس انجمن بره بالا:shad: