1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بازيگر نقش "شهربانو" در "مادرانه": ايفاي نقش، حكم بال‌پرواز را برايم دارد

شروع موضوع توسط karbalaee mohammad ‏5/8/13 در انجمن بیوگرافی هنرمندان

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو نرم افزار
    شهربانو موسوي گفت: دور شدن از شخصيت اصلي خودم و ايفاي شخصيت ديگر برايم حكم بال‌پرواز را دارد.
    [​IMG]"شهربانو موسوي" بازيگر نقش "گل‌بانو" در مجموعه "مادرانه" در خصوص نقش خود در اين اثر در گفتگو با خبرنگار حوزه راديو و تلويزيون باشگاه خبرنگاران، گفت: به پيشنهاد "جواد افشار" كارگردان "مادرانه" به اين پروژه دعوت شدم و با توجه به شناختي كه از "سعيد نعمت‌الله" نويسنده كار داشتم، نقش "گل‌بانو" را پذيرفتم.

وي ادامه داد: گزينه‌اول و آخر براي نقش "گل‌بانو" خودم بودم.

"موسوي" افزود: وقتي فيلمنامه "مادرانه" را خواندم با نقش "گل‌بانو" ارتباط برقرار كردم و با بازيگرداني "نعمت‌‌الله" و كمك‌هاي "جواد افشار" توانستم اين نقش را ايفا كنم.

"موسوي" اظهار داشت: زمانيكه "اردلان" از "رعنا" جدا مي‌شود، "گل‌بانو" وارد خانه آنها شده و از بچه‌هاي "اردلان" نگهداري مي‌كند. با توجه به وضعيت زندگي "اردلان" "گل‌بانو" راهنمايي‌هايي را به او در خصوص وضعيت زندگي‌اش مي‌كند.

وي در خصوص همكاري خود با كارگردان "مادرانه" گفت: اولين تجربه همكاري‌ام با "جواد افشار" بود، او كارگردان توانا و زبردستي است، همچنين "نعمت‌الله" نويسنده "مادرانه" روي متن‌ها حساسيت داشته و كاملا اوضاع را زير نظر داشت.

بازيگر نقش "گل‌بانو" ادامه داد: كارگرداني "افشار" و حساسيت‌هاي نوينسده باعث شد كه اين سريال مورد استقبال قرار بگيرد.

"موسوي" در خصوص فيلمنامه "مادرانه" تصريح كرد: "نعمت‌الله" فيلمنامه بسيار عالي را به رشته تحرير در آورده و مردم با آن همذات‌پنداري كردند، چون بعضي از خانواده‌ها اينچنين شخصيت‌هايي را در زندگي‌شان دارند.

وي عنوان كرد: همه بازيگران "مادرانه" سر جاي خود بودند، و با توجه به شناختي كه نويسنده از بازيگران اين مجموعه داشت، متن را نسبت به آن بازيگر نوشته بود.

"گل‌بانو" در خصوص استقبال مخاطبان نسبت به "مادرانه" افزود: بعد از پخش دومين قسمت از سريال "مادرانه" مردم هنگام ضبط اين اثر سر صحنه فيلمبرداري حضور داشته و نسبت به عوامل گروه ابراز لطف داشتند.

"موسوي" افزود: از "جواد افشار" بسيار سپاسگذارم بخاطر اينكه به دور از رابطه و از روي انصاف بازيگران "مادرانه" را برگزيد.

وي تصريح كرد: بازيگري برايم حكم بال‌پرواز را دارد چون از شخصيت‌اصلي خودم دور و وارد شخصيت جذاب ديگري مي‌شوم.

"موسوي" خاطر نشان كرد: براي مردم ايران اگر شبانه‌روز كار كنيم، باز هم كم كار كرديم. همه بازيگران مادرانه به عشق مردم ايران كار كردند
    تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۵

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    93
    حرفه:
    میکس و تدوین
    پاسخ : بازيگر نقش "شهربانو" در "مادرانه": ايفاي نقش، حكم بال‌پرواز را برايم دارد

من عاشق این شخصیتشم خیلی حرف میزنه من تو خانه میگم همه هم میخنندن میگم ای کاش تو این وقتهای که زیاد به مخ اردلان خان میره یکی بزنه در گوشش بگه برو بابا تو کی هستی تو این خانه

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    پاسخ : بازيگر نقش "شهربانو" در "مادرانه": ايفاي نقش، حكم بال‌پرواز را برايم دارد

[DEL]به بخش بیوگرافی منتقل شد[/DEL]

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.