1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

5 نکته ی موثر در یادگیری انگلیسی در هنگام مطالعه

شروع موضوع توسط hector2141 ‏15/7/13 در انجمن زبان خارجی

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    daneshjo
    به نام خدا
    با سلام خدمت عزیزان، داشتم تو وب میگشتم که یه مقاله تقریبا با همین نام تو سایت EnglishClub.com برخورد کردم که واسه من خیلی جالب و موثر بود، گفتم واسه شما هم بزارم که استفاده کنید.

نکته ی 1
    همیشه متنی رو بخونید که تو سطح شما باشه، بتونید بفهمید. اگه بعد از تقریبا هر 3 کلمه شما به لغتی رسیدید که بدون دیکشنری معنیشو نمیتونید بفهمید، مطمئن باشید که اون متن تو سطح شما نیست و توصیه میشه اون متن رو با یه متن ساده ترعوض کنید آخه خود به خود دلسردتون میکنه.

نکته ی 2
    لغات جدید رو یاداشت کنید. اگه در یه صفحه 4 یا 5 لغت جدید پیدا کردید ازشون یاداشت برداری کنید ولی نه موقع خوندن، تو موقع خوندن فقط سعی کنید معنیشو با توجه به متن حدث بزنید بعدش با یه خودکار یه علامت کنارش بزارید و ازش بگذرید، در آخر وقتی که خوندن متن تموم شد با یه دیکشنری معنی لغت ها رو پیدا کنید و در آخرین گام اونارو تو دفتر لغت یاداشت کنید.

نکته ی 3
    منظم بخونید، سعی کنید همیشه یه وقت برای مطالعه داشته باشید مثلا روزی 15 دقیقه، همیشه یادتون باشه که منظم خوندن خیلی تاثیر زیادی داره، خیلی ها تو یه روز 2 ساعت میخونن بعد 3 روز هیچی نمیخونن که کاملا بی اثره، همیشه یه وقت ثابت داشته باشید مثلا هرشب موقع خواب.

نکته ی 4
    منظم باشید و همه چیز رو آماده داشته باشید، چیزایی مثل:
    یه متن واسه خوندن
    یه ماژیک یا هر چیزه دیگه ای برای علامت زدن لغت های سخت
    یه دیکشنری
    دفتر لغت
    یه خودکار یا مداد برای نوشتن لغت تو دفترتون

نکته ی 5
    همیشه چیزی رو بخونید که علاقه داشته باشید، مجله یا روزنامه چیزای خوبی هستن چون تو موضوعات متنوع مینویسن، همیشه یادتون باشده که موضوع مورد علاقه، شمارو تو یادگیری خیلی کمک میکنه.