1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ساخت دکمه های حرفه ای در فوتوشاپ - طراحی با فتوشاپ

شروع موضوع توسط minaaa ‏1/2/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113


    سلام، امروز براتون یه آموزش گذاشتم که به درد همه مخصوصا وبمستر ها می خوره. امیدوارم استفاده کنید.

    [​IMG]



    در ابتدا یک سند جدید در ابعاد ۵۰۰*۳۰۰ پیکسل ایجاد کنید و با ابزار Gradient و رنگ های سیاه و ۱b2c3e یک طیف رنگ زیبا مثل تصویر روی کارتون به عنوان پشت زمینه ایجاد کنید.

    [​IMG]
    ابزار Rounded Rectangle Tool(Radius: 10 px) رو انتخاب کنید و یک مستطیل مثل شکل زیر ایجاد کنید. مهم نیست که چه رنگی رو انتخاب می کنید.

    [​IMG]
    به Layer > Rasterize > Shape برین و بعد افکت های زیر رو روی مستطیلمون اعمال کنید.

    [​IMG]برای دیدن تصویر در ابعاد بزرگتر روی آن کلیک کنید.



    [​IMG]برای دیدن تصویر در ابعاد بزرگتر روی آن کلیک کنید.





    دکمه شما باید مثل شکل زیر باشه:



    [​IMG]
    حالا به Select > Load Selection برین تا یک انتخاب دور مستطیلتون ایجاد بشه و بعد به Select > Modify > Contract برین و مقدار اون رو ۱ پیکسل بکنید. حالا یک لایه جدید باز کنید و داخل انتخاب رو با رنگ ۱b1b1d پر کنید. بعد انتخابتون رو لغو کنید.

    [​IMG]
    یک لایه جدید باز کنید و با ابزار Elliptical Marquee Tool یک انتخاب مثل شکل ایجاد کنید و اون رو با رنگ ۴۷۹ea5 پر کنید.

    [​IMG]
    انتخابتون رو لغو کنید و ***** ****** > Blur > Gaussian Blur رو با تنظیمات زیر روی تصویر اعمال کنید.

    [​IMG]
    نتیجه کار رو می بینید:

    [​IMG]
    با استفاده از ابزار Polygonal Lasso Tool یک انتخاب مثل شکل زیر ایجاد کنید و در یک لایه جدید اون رو با رنگ سفید پر کنید.

    [​IMG]
    بعد از اینکه انتخابتون رو لغو کردین ***** ****** > Blur > Gaussian Blur رو با تنظیمات زیر روش اعمال کنید.

    [​IMG]
    تفاوت رو می بینید:

    [​IMG]
    در مرحله بعد ***** ****** > Blur > Motion Blur رو با تنظیماتش روی تصویر اعمال کنید.

    [​IMG]
    این هم نتیجه کار:

    [​IMG]
    بعدش یک انتخاب جدید با ابزار Rectangular Marquee Tool مثل شکل زیر ایجاد کنید.

    [​IMG]
    تا اینجای کارتون رو Save کنید(حتما با فرمت PSD) و بعد یک سند جدید در ابعاد ۳*۳ پیکسل ایجاد کنید. ابزار Pencil Tool رو انتخاب کنید و یک خط مورب مثل شکل بکشید.

    [​IMG]
    به Edit > Define Pattern برین تا این تصویر رو به عنوان یک پترن ذخیره کنید و بعد بدون اینکه اون تصویر رو Save کنید از اون خارج بشین. به سند اصلی خودمون برگردین. با استفاده از ابزار Rectangular Marquee Tool یک انتخاب مثل شکل ایجاد کنید و اون رو در یک لایه جدید با رنگ سفید پر کنید.

    [​IMG]
    انتخاب رو لغو کنید و افکت زیر رو روی اون اعمال کنید.

    [​IMG]برای دیدن تصویر در ابعاد بزرگتر روی آن کلیک کنید.



    [FONT=&quot]مقدار [/FONT][FONT=&quot]Fill[/FONT][FONT=&quot] اون رو روی ۷% بذارین تا به تصویر زیر برسین.[/FONT]



    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]





    [FONT=&quot]یک لایه جدید ایجاد کنید و با ابزار [/FONT][FONT=&quot]Polygonal Lasso Tool[/FONT][FONT=&quot] یک انتخاب مثل شکل زیر ایجاد کنید و اون رو با رنگ سفید پر کنید.[/FONT]



    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]
    [FONT=&quot]انتخابتون رو لغو کنید و ***** [/FONT][FONT=&quot]****** > Blur > Motion Blur[/FONT][FONT=&quot] با این تنظیمات روی اون اعمال کنید.[/FONT]

    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]
    [FONT=&quot]تصویرمون مثل این شکل میشه:[/FONT]

    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]
    [FONT=&quot]یک لایه جدید باز کنید و با ابزار [/FONT][FONT=&quot]Pencil Tool[/FONT][FONT=&quot] و کمی دقت نقطه هایی با رنگ [/FONT][FONT=&quot]e2dedf[/FONT][FONT=&quot] مثل شکل ایجاد کنید.[/FONT]

    [FONT=&quot][​IMG] [/FONT]
    [FONT=&quot]یک کپی از لایه بگیرین و ***** [/FONT][FONT=&quot]****** > Blur > Motion Blur[/FONT][FONT=&quot] رو با تنظیمات زیر روی لایه کپی شده اعمال کنید.[/FONT]

    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]
    [FONT=&quot]حالا چیزی مثل شکل زیر داریم.[/FONT]

    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]
    [FONT=&quot]یکبار دیگه یک لایه جدید ایجاد کنید و با ابزار [/FONT][FONT=&quot]Pencil Tool[/FONT][FONT=&quot] سه خط موازی و هم اندازه با رنگ [/FONT][FONT=&quot]۴۷۹ea5[/FONT][FONT=&quot] بکشید.[/FONT]

    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]
    [FONT=&quot]یک لایه جدید باز کنید و با ابزار [/FONT][FONT=&quot]Rectangular Marquee Tool[/FONT][FONT=&quot] یک انتخاب مثل شکل زیر روی تصویر اعمال کنید و اون رو با همون رنگ قبلی پر کنید.[/FONT]

    ​
     
  2. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏9/12/10
    ارسال ها:
    19,773
    تشکر شده:
    6,457
    امتیاز دستاورد:
    113
    [​IMG]
    انتخاب رو لغو کنید و Opacityuot اون رو روی ۳۰% بذارین و بعد این دو لایه آخر رو با هم یکی (Merge) کنید و بعد ***** ****** > Blur > Motion Blurt رو با تنظیمات زیر روی تصویر اعمال کنید.

    [​IMG]
    حالا شما چیزی شبیه به این رو دارید:

    [​IMG]
    کلید Ctrl رو بگیرید و روی لایه اصلی دکمه کلیک کنید تا یک انتخاب دور دکمه ایجاد بشه و بعد اون رو در یک لایه جدید با رنگ سیاه پر کنید.

    [​IMG]
    انتخاب رو لغو کنید و ***** ****** > Noise > Add Noiset رو با تنظیمات زیر روی لایه اعمال کنید.

    [​IMG]
    حالا نوع لایه رو روی Screen و Opacity اون رو روی ۳۰% قرار بدین.

    [​IMG]
    حالا نوبت نوشتنه! ابزار Horizontal Type Tool رو انتخاب کنید و متنتون رو با رنگ ۷۰ffff بنویسید. من برای این کار از فونت (Electrofied (14 pt, Crisp استفاده کردم.

    [​IMG]

    این هم نتیجه کار:

    [​IMG]