1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

▆▇ «« فقط و فقط آقایون 22 سال به بالا بیان تووووو »»»»▇

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏10/7/13 در انجمن کودک و نوجوان

1. یکی از مهمترین مواردی که آقایون محترمی که توی این سن 22 به بالا قرار دارن و نیازه بدونن و بعد عاشق معشوق بشن
    دانستن خرج مخارج استارت یه زندگی مشترک هست یعنی از خرید های مورد نیاز گرفته تا هزینه های عروسی شون

از این رو من این چندماهه که دوستان نزدیکم که کلیه اقدامات رو انجام دادن برا زندگی زیر یه سقف ....از فرصت استفاده کردم و هزینه های استفاده شده رو براوردد کردم و الانم عمومی میزارم همه استفاده کنن

این مبالغ هزینه های هست که یه آقا پسر ماه داماد
    :happy0199: شاه داماد باید انجام بده

البته با توجه به رسم رسومات مناطق مختلف بازم فرق هم میکنه این مواردی که ذکر شد مربوط به استان سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان میشه امیدوارم چشم گوششش تون خوب باز بشه بعد مجنون بشید....این مبالغ مربوطه به سال 90-92 هستش

برای اینکه جای بحث نباشه هم قیمت های متوسط رو لحاظ کردم
    و هم قیمت های پایین (جنس سمساری-دست دوم- بنجول
    :happy0199: )

800,000 1,500,000 یخچال

300,000 1,500,000 تلویزیون

150,000 300,000 میز تی وی

0 500,000 خرید خانواده عروس
    اینو بعضی خونواده هستن بیخیاال میشن میگن نیازی نیست برامون خرید کنید البته امیدوارم تا این حد فهم شعور داشته باشن همه

500,000 500,000 خرید لباس برا عروس خانم

200,000 500,000 آینه و شمعدان
    البته ما 100 هزار تومن ش رو هم داریماااااااااااااااا

600,000 1,000,000 حلقه

100,000 500,000 جفت ساعت

600,000 1,000,000 کرایه لباس عروس و سفره عقد

250,000 500,000 وسایل آرایش

2,500,000 4,000,000 سرویس طلا

1,000,000 1,500,000 فرش

300,000 300,000 هزینه آرایشگاه

0 2,500,000 هزینه مراسم حنابندان
    خب مراسم حنابندان دو حالت داره..... یا خونواده عروس تقبل ش میکنه یا اینکه کلا بیخیال میشن یا اینکه پیله میشن و با خرج خیلی کمتر زیر یک میلیون هم میشه سرته ش رو جمع کرد.....
    [HR][/HR]
    نتیجه گیری ::»» برای یه ازدواج و شروع زندگی مشترک باید حداقل 8میلیون و و برای حد متوسط مبلغ 16 میلیون در دست داشت باشین.......

تبصره ::»»

آقا همه چی بستگی به دختر و خونواده اش داره مثلا میتونه بگه مهریه من 14 سکه.... میتونه بگه من مراسم عروسی نمیخام و به سفر کربلا - حج یا حتی زیارت اقا امام رضا ع و یه مهمونی کوچک(ولیمه ) راضی بشه........... یا مثلا تلویزیون ال سی دی اول زندگی نداشته باشن اصلا چه اشکالی داره LCD نباشه..... وخیلی چیزای دیگه مثه ساعت عروس داماد یا اینه شمعدان یا سفره عقد و اینجور چیزا میگم بسته به طرف اره.......

حالا با این وضعیت بیاو زن بگیر...... نه جانه من بیا بگییییر دیگهههههه ..... توروخدا بیا ......:happy0199:

بعد میگن چرا سن ازدواج پسر ا رسیده به 26-27 سال خب همیناست دیگه یارو اگه کسی رو نداشته باشه دستشو بگیره و پسر مجبور باشه خودش همه کارهاشو بکنه نمیتونه دیگه ...... مگه اینکه خییلی درس خونده باشه یا هنری داشته باشه که براش ماهی 1 میلیوون بیاد اونوقت ظرف یکسال میتونه خودش و خودش کلیه هزینه های خودشو متحمل بشه وگرنه مجرد بمونه بهتره .....

حالا بازم بیا ازدوواج کن نه بیا دیگه ..............میگم بیاااااااااااااا:top5:

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو
    پاسخ : ▆▇ «« فقط و فقط آقایون 22 سال به بالا بیان تووووو »»»»▇

بابا جان باید خونه رو هم جزو وسایل سنگین در نظر بگیری بیچاره گناه داره هااااااااااااا:top19:
    بعدشم اول باید بله رو بگیری تاااااااااااازه اجازه بدن بری جلو /... کی میره این همه راه رو ./..........././...والا

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    محصل بودم
    پاسخ : ▆▇ «« فقط و فقط آقایون 22 سال به بالا بیان تووووو »»»»▇

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد.
    اداب هر قوم در ایران فرق میکنه . پس نیازی نیست اگر سنتی در فرهنگ قوم (استان ) شما فرق کرد و یا جایی نداشت به فهم بقیه خورده بگییری

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. پاسخ : ▆▇ «« فقط و فقط آقایون 22 سال به بالا بیان تووووو »»»»▇

برای خونه وقتی طرف درآمد داشته باشه سر شغل یا کاری مشغول باشه خیالی نیست براش ..... بعدم توی این قحطی بی شوهری دخترا بیشتر نیگاه میکنن کی ایده آل تره.... و طبیعی است که موقعیت های که بدست میاد رو راحت از دست ندن
    بی شک حق باشماست هرکه فیل هم خواهد جور هندوستان کشد.....
    در مورد سنت و فرهنگ قوم ها باهات موافقم اما بهتره جمله منو بهتر بخونی منظور من از شعور چیز بدی نیست چون شعور از شعر میاد که معنی مو رو میده کسی که شعور داره یعنی ریز بین هست و همه چیرو میبینه مثه ببخشید الاغ نیست که اگه صد بار یک مسیری رو طی کنه و بین مسیر یه جای همیشگی پاش توی گل بیفته دفعه بعد دوباره تشخیص نمیده و دولاره پاش میفته تو گل/