پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ تا حالا امتحانی ندادم که توش تقللب نکرده باشم خخخخخخخخخخخخ:top5:
پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ اوووووووووووه این چه سوالیه تغلب باشه من نباشم به نظرم هرکی تغلب نکنه خر خونه :razz:
اره ولی به جون خودم من بیست میشدم برگه مو دادم یکی بنویسه بسکه خنگلو بازی دراورد برگه دستش گیر شد من موندم بی برگه و آبروی رفته توبیخم شدم دیگه پشت دستمو داغ کردم ازین قرتی بازیا در نیارم
یبار با یکی از دوستام رفتم سر جلسه هیچی نخونده بودم ازش خواهش کردم جلو بشین و فقط درشت بنویس و اونم همینکارو کرد منم با چشای تیزم همشو کپی کردم ولی نفهمیدم چرا اون گرفت 13 و من گرفتم 15 ؟؟؟؟!!!!
یه بار لجبازی کرده بودم هیشکی نخونده بود با منم هماهنگ نشده بودن منم نخونم دوم دبیرستان بودیم معلممون اومد من گیر دادم گفتین امتحان باید امتحان بگیرید معنی نداره میخواستن بخوننو این داستانا به هر حال امتحان و گرفت ... چهار گزینه ای بودن سوالا مهتاب بدجنس از رو برگه من زده بود خودش که هیچ به کل کلاس هم رسونده بود منم خوشحال که حرفمو به کرسی نشوندم ... بعد نگو یکیشو من اشتباه زدم مهتاب اونو بلدبوده درست زده بوده کلاس ۲۲ نفری ۲۱ نفر ۲۰ گرفتن یه نفر ۱۸ و اون ۱۸ کسی نبود جز من
تقلب با سهیلا حال میداد سر یه سوالی ترم چهار دانشگاه میان ترم درس تجارت گیر کرده بود میدیدم هی داری فکر میکه جواب سوال هم یه دو پاراگرافی بود نمیشد که بخونم بنویسه میدونستمم بلده یه لحظه پیس پیس نمودم و توجهش جلب شد ...اروم گفتم بانکداریو برو خخخخخخخ جفتمون ۲۰ شدیم به این میگن ادم باهوش یه کلمه گفتم کل جوابو یادش اومد نوشت حال داد اون تقلب سر زبان تخصصی هم به کل ردیف پشت سرم رسوندم تویه لغت گیر کرده بودم بهم گفتن ...اما بنده اونو پاک کردم ترجیح دادم نمره برا خودم باشه و با افتخار تو تمام سالهای تحصیل یکبار هم امتحان پایان ترم تقلب نکردم خخخخخ
کل دوران تخصیل چهاربار دوبار رسوندم دوبارم تقلب کردم بار اولش یه سوال تستی نیم نمره بود جواب دادم بالاترین نمره مدرسه شدم خدایی اختلاف زیاد بود بخاطر اون نیم نمره نبود یه بار دیگه هم دوره ارشد دوستم برگه ش گرفته بود جلو چشام من چون عادت ندارم همینجوری رو نویسی کنم شروع کردم بخوندن جوابش چون منطقی بنظرم نرسید ننوشتم البته بلد بودم ولی اول جواب رو یادم نمیومد که کلا هم یادم نیومد= )))))))))))) کلا اهل تقلب نبودم
تقلب نکردم ولی همیشه به تنبلای کلاس که ردیف اخر بودن و خیلی باهاشون صمیمی بودم خودم پیشنهاد میکردم که دورو بر من بشینن ، نکه از اول خیلی مهربون بودم ...