پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ یادش بخیر . ههههههه. من با گوشیم از صفحات کتاب عکس میگفرتم بعدش تو وقت امتحان کنار کتم در میاوردم قشنگ همه چی رو مینوشتم8-o
پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ یه بار یادمه یکی از بچه های کلاسمون حواس معلمو پرت کرد و ما عملیات سری(تقلب) خودمونو انجام دادیم.
پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ تقلب دادم گرفتم اصلاستون وپایه واساس اصلی تقلب من بودم:top15: یه بارسه تامراقب توکلاس بالاسرمون بودن امامن تقلب دادم وگرفتم
پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ به شیوه های متفاوت.حتی بچه ها میومدن 5 هزار تومن بهم میدادن تا بهشون راه تقلب بگم.یکی از شیوه های تقلبم این بود که رو دستمال مینوشتم
پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ :top35: شک کرده بودمااا:top35: مهم اینه که تقلب نکردی...احتمالا حسرتم خوردی:-? وقتی تو مدرسه ها و دانش... 99/9 % تقلب میکنن. نمیشه تو فضا مجازی ..اونم تو یه جا ..چند نفر تقلب نکنن.:top7: همتون موفق باشید.. . . . پیشرفت کنیدو مام پز بدیم.
پاسخ : دوران تحصیل تقلب کردی یا نه ؟؟؟؟ تقلب خوب اره منتها نه مثل شما ها از این تقلب های ساده از نو ع هوش سیاه بگم یکیشو اگه به کسی یاد ندید