1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گزیده ای از سخنان امام سجاد (ع)

شروع موضوع توسط hector2141 ‏4/7/13 در انجمن احکام و روایات

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    daneshjo
    ​
    [​IMG]​
    1. من قنع بما قسم الله له فهو من أغنی الناس.​
    هر کسی که قانع باشد به آنچه که خدا تقسیم می کند برای او، پس او از ثروتمندترین مردم است. ​
    2. عجبت لمن عمل الدار الفناء و ترک دار البقاء.​
    تعجب می کنم از کسی که عمل انجام می دهد برای دنیای فانی در حالی که آخرت را ترک کرده است.​
    3. التارک للأمر بالمعروف و النهي عن المنکر کنابذ کتاب الله وراء ظهره.​
    کسی که امر به معروف و نهی از منکر را ترک کند همچون کسی است که کتاب خدا را پشت سر خود قرار داده است.​
    4. أفضل العبادة عفّة البطن و الفرج.​
    بالاترین عبادت پاک نگه داشتن شکم و فرج است.​
    5. إیاک و الابتهاج بالذنب فإن الابتهاج به أعظم من رکوبه.​
    بر حذر باش از خوشحال شدن از گناه به درستی که خوشحال شدن به سبب گناه از انجام آن بدتر است.​
    6. ثلاث منجیات للمؤمن: کف لسانه عن الناس و اغتیابهم، واشغاله نفسه بما ینفعه لآخرته و دنیاه و طول البکاء علی خطیئته.​
    سه چیز باعث نجات مومن می شود: جلوگیری زبان از مردم و غیبت کردن از آنان، و مشغول کردن خود به آنچه نفع می رساند انسان را در دنیا و آخرت، و گریه زیاد بر اشتباهاتش.​
    7. نظر المؤمن في وجه أخیه المؤمن للمودّة و المحبّة له عبادة.​
    نگاه کردن مؤمن در چهره دوست مؤمنش از روی محبت و دوستی عبادت است.​
    8. و حین سئل ما بال المتهجّدین باللیل من أحسن الناس وجهاً؟ فقال: لأنهم خلوا بالله فکساهم الله من نوره.​
    هنگامی که سئوال شد از حضرت چرا شب زنده داران از خوش سیماترین مردم هستند؟ حضرت فرمودند: چرا که آنان با خدا خلوت کرده اند و خداوند آنان را با نور خود می پوشاند.​
    9. إیاک و مصاحبة القاطع لرحمه فإني وجدته ملعوناً في کتاب الله عزّوجل.​

​
    بر حذر باش از هم صحبت شدن با قاطع رحم پس به درستی که من او را در قرآن از لعنت شدگان یافتم.​
    10. ابن آدم إنک لا تزال بخیر ما کان لک واعظاً من نفسک و ما کانت المحاسبة من همّک... ابن آدم إنّک میت و مبعوث و موقوف بین یدي الله فأعد جواباً.​

​
    ای فرزند آدم به درستی که تو نمی توانی خیری را که برای تو است از خود زائل کنی مادامی که سفارش کننده ای در خود داری و نمی توانی مشکلات خود را حساب کنی... ای فرزند آدم همانا تو می میری و مبعوث می شوی و می ایستی در مقابل خداوند متعال پس جوابی برای خود مهیا کن.​

​