1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ختم آیت الکرسی

شروع موضوع توسط + فاطمه + ‏4/7/13 در انجمن احکام و روایات

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حب اهل بیت اگه لایق بدونن
    دوستان عزیز

تا حالا معجزات زیادی از ختم آیت الکرسی دیدم
    من که با خوندش آرامش می گیرم .
    گفتم بیایم این بار همه با هم یه ختم دسته جمعی داشته باشیم .
    اگه استقبال کردید . هرهفته ادامه میدیم.

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    پاسخ : ختم آیت الکرسی

پاداش كسي كه آيت الكرسي را زياد مي خواند

عبدالله بن عوف گفته است:" شبي خواب ديدم كه قيامت شده است و من را آوردند و حساب من را به آساني بررسي كردند. آنگاه مرا به بهشت بردند و كاخ هاي زيادي به من نشان دادند. به من گفتند: درهاي اين كاخ را بشمار ؛ من هم شمردم 50 درب داشت.

بعد گفتند: خانه هايش را بشمار. ديدم 175 خانه بود. به من گفتند اين خانه ها مال توست. آن قدر خوشحال شدم كه از خواب پريدم و خدا را شكر گفتم.

صبح كه شد نزد ابن سيرين رفتم و خواب را برايش تعريف كردم.

او گفت : معلوم است كه تو آيه الكرسي زياد مي خواني. گفتم : بله ؛ همين طور است. ولي تو از كجا فهميدي. گفت براي اينكه اين آيه 50 كلمه و 175 حرف دارد. من از زيركي حافظه او تعجب كردم. آنگاه به من گفت : هر كه آيه الكرسي را بسيار بخواند سختي هاي مرگ بر او آسان مي شود.

یک شخص از این تشکر کرد.
  3. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

یک شخص از این تشکر کرد.
  4. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

در حدیثی از پیامبر اسلام، محمد خطاب به علی ابن ابی طالب دربارهٔ آیت‌الکرسی چنین آمده‌است
    یا علی، این آیه را به فرزندان، همسایگان و همگان بیاموز چرا که این آیه از تمام آیات نازل شده باعظمت‌تر است

یک شخص از این تشکر کرد.
  5. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

فضیلت و اهمیت آیه الكرسي:
    1- آيه الكرسي نوري از آسمان است .
    2- آيه الكرسي آيتي از گنج عرش است .
    3- آيه الكرسي باعث ايمني در سفر است .
    4- آيه الكرسي اعلاء ترين نقطه قرآن است .
    5- ذكر رسول مكرم اسلام در بستر؛ خواندن آيه الكرسي بود .
    6- با خواندن آيه الكرسي انسان دچار هيچگونه آفتي نخواهد داشت .
    7- براي رفع فقر آيه الكرسي موثر است و كمك الهي از غيب مي رسد .
    8- همه چيز در آيه الكرسي است يعني كرسي گنجايش آسمانها و زمين را دارد .
    9- در تنهايي آيه الكرسي بخواني باعث رفع ترس مي شود و از سوي خدا كمك مي رسد .
    10- آيه الكرسي رادر نماز ها ؛ روزها؛ شبهاي ايام هفته ؛ سفرها و در نماز شب و دفن ميت بخوانيد .
    11- هنگام خواب نيز آيه الكرسي بخوانيد زيرا با عث مي شود خداوند فرشته اي نگهبان و محافظت بگمارد تا صبح سلامت بماني .
    12- هر گاه از درد چشم شكايت داشتي آيه الكرسي بخوانيد و آن درد را اظهار نكنيد آن درد بر طرف مي شود و از آن عافيت مي طلبيد .
    13- پيامبر اسلام (ص) : در خانه اي كه آيه الكرسي خوانده شود ابليس از آن خانه دور مي شود و سحر وجادو در آن خانه وارد نمي شود .
    14- آيه الكرسي پايه و عرش الهي است و هدف از خواندن آن اين است كه مردم در عبادت جز خداوند كسي را نپرستند و به ذلت فرو نروندو روح يكتا پرستي ايجاد كنند و از بندگي ناروا آزاد شوند و آيه الكرسي عقلها را بيدار و اله حقيقي را معرفي و خداي دانا و توانا را به مردم مي شناساند .
    15- وقت غروب 41 بار آيه الكرسي را بخواني حاجت روا مي شوي 0 ( 41 بار تا علي العظيم بخوان يعني يك آيه ) مجرب است 0 و براي رفع هم و غم ؛ شفاي مريض ؛ درمان درد؛ رحمت خداوند و زياد شدن نور چشم آيه الكرسي را مدام بخوانيد .
    16- اگر مومن آيه الكرسي را بخواند و ثوابش را براي اهل قبول قرار دهد خداوند ملكي را بر او مقرر مي كند كه برايش تسبيح كند .
    17- آيه الكرسي در مزرعه و مغازه پنهان كردن باعث بركت مزرعه و رونق گرفتن كسب است .
    18- از پيامبر نقل نموده اند كه : اين آيه عظيم تر از هر چيزي است كه حق تعالي آفريده است .
    19- چند چيز حافظه را زياد مي كند يكي از آن خواندن آيه الكرسي است .
    20- با خواندن آيه الكرسي را بخواني تا شب در امان خدا هستي .
    21- هر صبح آيه الكرسي را بخواني تا شب در امان خدا هستي .
    22- آسان شدن مرگ بوسيله آيه الكرسي است .
    23- آيه الكرسي عضيم ترين آيه در قرآن است .
    24- براي حفظ مال و جان آيه الكرسي بخوان .
    25- آيه الكرسي ويرانگر اساس شرك است .
    26- آيه الكرسي سيد سوره بقره است
    .

یک شخص از این تشکر کرد.
  6. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

امام علي(ع):بر مسلمان لازم است که شب را به پایان نیاورد مگر آنکه آیت‌الکرسی را بخواند و اگر می‌دانستید که آیت الکرسی چیست و در آن چیست، هرگز آن را رها نمی‌کردید.

امام باقر(ع):کسی که بعد از وضو آیت الکرسی بخواند خداوند ثواب چهل سال عبادت را به او عنایت می‌فرماید و چهل درجه او را بالا می‌برد و چهل حورالعین را به تزویج او در می‌آورد.

پيامبر به امام علي(ع) فرمودند:آنگاه که از منزل در پی حاجتی بیرون شدی آیت‌الکرسی تلاوت کن، زیرا موجب برآورده شدن حاجت می‌باشد.

امام حسن عسگري(ع):آنگاه که در سفر احتمال خطر دادی، قبل از سفر سوره‌های حمد، معوذتین، آیت‌الکرسی و قدر را بخوان.

یک شخص از این تشکر کرد.
  7. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

اباذر در جلسه‌ای از پیامبر اکرم (ص) پرسید: برترین و فاضل‌ترین آیه‌ای که بر شما نازل شده است کدام است؟پیامبر اکرم (ص) فرمودند: آیه الکرسی! زیرا در آن آیه کریمه، کلمه شریفه:«حی، قیوم» ذکر شده است. اگر چه سوره «فاتحة الکتاب» افضل سوره‌ها و «عصاره قرآن» است؛ولی این منافات ندارد که «آیه الکرسی» افضل آیه‌ها باشد، زیرا یکی مربوط به سوره است و دیگری مربوط به آیه.

یک شخص از این تشکر کرد.
  8. پاسخ : ختم آیت الکرسی

والا دوستان عرض داشتند
    بحای تعریف و تمجید
    :top5:از امثال دوستان هماانند ع س ل خانم معاونت محترم ساایت بیا چندتا آیه بخون که فاطمه خانوم زحمتشو کشیدن.....
    خب منم اومدم و یه ددور خوندم
    امیدوارم همه شرکت کن و ختم کنن ساعت 3:15 امضاء..... ایمان

یک شخص از این تشکر کرد.