پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... نمیشه حالا واسه نفر قبلی نخونیم؟ ( کلا واسه یه نفری بخونیم ... ) همیشه پائیزه وقتی تو نباشی ، قلبم بی تو اینجا میگیره
پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... آهای دختر چوپون ، آهای دختر چوپون ، دل دیوونمو کشوندی آخر ، توی دشت و بیابون ، این سو به اون سو...
پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... ای دختر پولدار که بابت کارخونه داره ، عشق من وتو اینجوری ها فایده نداره
پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... برام دعا کن عشق من همین روزا بمیرم ، آخه دارم از رفتنت بد جوری گُر میگیرم
پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... آهای دختر چوپون ، آهای دختر چوپون ، دل دیوونمو کشوندی آخر ، توی دشت و بیابون
پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... منم یه یاری دارم ، گل از بهاری دارم ، با یار نازنینی ، قول و قراری دارم:top5:
پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... هــــــــــــــــــاهـــــــــــــــــــاها هوهو ها هی هی هو ها!:razz:خ ه خ ه خ ه خ ه
پاسخ : برای نفر پیشین بزن زیر آواز..... اوه اوه سرم داره سوت ميكشه شما يه لطفي بكن ديگه نزن زير آواز چون هرجا باشي پرنده ها ازونجا كوچ ميكنن خخخخخخخخ=)) منم اگه بزنم زير آواز همچين چرت و پرتايي كه تو پست اوله نميخونم... .گفته باشم.....:top19::top15: