پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| حالا اینو میگم تا داد وبیداد نکنی تخم مرغ گندیده واب میوه تاریخ مصرف گذشته ونون کپک زده...چای بد مزه ..بازم صبونه میخوای؟:top14:
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| یه مدتی این تاپیک داره خاک میخوره دیروزبا دوستام قرارگزاشتیم دورهم جمع بشیم وولنتاین وجشن بگیریم ..البته بگم 29 اسفندهم سرجاشه:دی این سالاد ماکارونی ویه ژله توت فرنگی من ودوستم متقبل شدیم درست کردم اینم عکسهاش
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| اینم سالادکاهوکه معرکه بود...یه عکس دسته جمعی هم گرفتم که نمیشه بزارمممم:)
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| رفتم اب بخورم ..ازجلوی اتاق مامانم که رد شدم..سریع یع عکس گرفتم..نظم وفقط ببینین..فعلا بهونه داره که خونه تکونیه اما همیشه همین جوریه.. به این می گن شکارلحظه ها.. عکس یه کم تار افتاده که چون عجله ای بود باید ببخشید
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| این همه زحمت کشیدید اما چون جای دیگه آپلود کردید عکسها وجود ندارند . ای کاش از یه جای بهتر آپ میکردید . بازم ممنونم بابت عکسهایی که بودند . مخصوصا اون سالا ماکارونی که کلی با سلیقه تزئئن شده بود .
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| حیف عکسهایی که گزاشته بودم..این اپلودسنتروهمه تایید کرده بودند وگرنه عکسهامو اونجااپ نمی کردم .......
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| حالا اناق مامانتو سوژه میکنی !!!!! :top5: سیم کشی اتاق خودت که یادم نرفته شبیه تار عنکبوت بود !!