پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| واینم سومین و اخرین عکس با امکانات کم هنرنمایی کردیم ویه کیک دست جمعی درست کردیم که واقعا هم خوشمزه شد هم پوک واسفنجی جای همه شما خالی ..اینم ازهنرنمایی من ودوستام http://uploadtak.com/images/b9263_mmexport137908051721.jpg
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| رفته بودی باغ یا باغ وحش؟ ! پلنگ و کرگدن نداشتن عکس بندازی؟ خخخخخخخ جالب بودن ممنونـــــــ :)
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| دقیقا نگارباغ وحش بود ...البته من ودوستام این محیط وکامل کرده بودیم با رفتارهامون:دی
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| واي پرستو تو چه موقعيت نازي از هاپو عكس گرفتي خيلي با نمكههههههه ... طوطيه هم خيلي نازهههه ...
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| اوووووووووووووووووووووو پرستو تو این همه ساعت اونجا بودی همش همین جند تا رو گرفتی.... ولی خوبه مرسی قشنگ بود :دی آخــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| امید میخوای عکس دوستامم بزارم:دی آخـــــــــــــــــــــــی تو تاپ فروم داره همکانی میشه ها
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| عکس دوستاتو میخوایم چیکار اخه... اخی رو راس میگی تو یه پستی اونقد گفتم آخـــــــی که مینا و نسرین بهم گیر دادن ...
پاسخ : ||||عکسهای اختصاصی من|||| بیا بالااااااااااااا الان عکسهای جدید ازمهمونی که جمعه گذشته خونمون بود چند تا عکس میزارم به شرطی قول بدید هوس نکنید هاااااااا:top14: