سلام دوستان . من موندم لپ تاپ بگیرم یا تبلت. کامپیوترم دارم . نظرتون رو لطفا بگید و مارکهای پیشنهادیتونم بی زحمت بگید :twisted::razz:
پاسخ : مشاوره خرید لپ تاپ یا تبلت افرادی که لب تاپ یا تبلت دارند . لطفا نظرشون رو بگن . و منو کمک کنند :razz:
پاسخ : مشاوره خرید لپ تاپ یا تبلت علیرضا جان این که کدوم رو بگیری به سلیقه خودت بستگی داره و من تنها میتونم معایب و مزایاشون رو برات بگم ________________________________ لپ تاپ سنگین تر هستش و حجم بیشتری اشغال میکنه علاوه بر اون زمانی که طول میکشه که لپ تاپ بالا بیاد نسبت به تبلت بیشتره همچنین گرمایی که لپ تاپ بعد از یه مدت روشن بودن ایجاد میکنه دردسرساز هست ضمن اینکه تبلت ها چون درواقع صفحه نمایش بزرگی هستند برای دیدن فیلم و یا بازی طرفدار بیشتری دارند با این حال لپ تاپ هم به خاطر اینکه از نظر سخت افزاری قابلیت ارتقا داره کاربرد های خودش رو داره اینو هم بگم که برخلاف تصور خیلی ها تبلت تنها برای بازی کردن نیست و اگه بیشتر هزینه بشه رووش تبلت هایی هستند که فروشگاه دارند و انواع نرم افزار هارو میتونی از اونها بریزی تو تبلتت... تبلت ها از نظر قدرت به لپ تاپ نمیرسند و کارهای سنگین نمیشه باهاشون انجام داد نکته آخر حافظه هست که حافظه لپ تاپ ها نسبت به تبلت ها بیشتره بقیه اش بر میگرده به بودجه و سلیقه شما موفق باشی:roze:
پاسخ : مشاوره خرید لپ تاپ یا تبلت خب داداش من تو یه تاپیک دیگه واسه یکی دیگه هم گفتم اگه بیشتر کارت با نته و خیلی تو نت تِلِپّی تبلت بگیر....3 تومنم که داری یه آیپد 4 16 یا24 بگیر یا نخواستی یه تبلت آمازون یا سامسونگ گلکسی بگیر تو یاهوگفتی پی سی داری که کلا واسه خودته...با این حال پیشنهاد می کنم لپ تاپ نگیری...تبلت واست هم متنوع تره هم یه کارایی های جدید تر و متفاوت تری نسبت به پی سی و لپ تاپ داره ولی ببین تو میری 3 تومن پول تبلت یا آیپدو میدی...بعدشم چیزی حدود 2 تومن باید خرجش کنی...الان هزینه jealbreak آی پد شده 120 تومن...کابل HDMI شده 170...کابل USB شده 190....گارد محافظ اگه BELK بخوای 90 تومن اگه مخصوص خود آی پد بخوای 230 تومن...هزینه ی پک نرم افزارا هم که از 80 تومن داره تا 300 تومن داستان عمر باتری هم که همیشه مهم بوده واسه مشتری...که چندین بار ثابت شده طول عمر باتری تبلت بیشتر از لپ تاپ هست...حتی لپ تاپ داغ می کنه اما اگه آیپد گرفتی وداغ کرد بیا من 3 تومنتو پس میدم برو لپ تاپ بگیر نظر من که رو تلبته اونم آی پد
پاسخ : مشاوره خرید لپ تاپ یا تبلت هردوش خوبه بازم میگم اگه لپ تاپ نداری اول لب تا ب بخر چون کاراییش بیشترو بهتره . تازه به نظرمن دست نگه دار ارزون میشه قدرت و امکانات لب تاب نسبت به تبلت چندین برابر هست تبلت قابلیت حمل و باتریش بهتره و لب تاب قردتمندتره تصمیم با خودتونه. (به نظر من لب تاب بهتره)