پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ میخوام سایت بزنم... براش میخوام دوتا دامنه ir . com بگیرم که 1 سال میشه 50 تومن و با 70 تومن هاست 1 ساله که میشه سرجمع 120 تومن.... همون سایت رو میخوام بزنم:razz: میخوام مرجع باشم و مطالبم جدیدترین باشن.... . به نظرتون سایت تفریحی بزنم؟ برا هر مطلب هم دست کم 20تا برچسب میذارم... . بازدیدش بعد چند روز میره بالا به نظرتون؟ به غیر از تفریحی چیز جدید دیگه ای سراغ ندارین؟!
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ وبلاگ تفریحی که خودش شامل بخش های متفاوتیه خیلی نیاز به سایت خارجی ند اما اگه تخصصی و مرجع میخوای باشی نیاز به یه سایت عالی خارجی برای زدن مطلب نیاز داری کار سایت هم فک نکنم خیلی ساده باشه فک کنم داشتن یه همکار وارد بهت کمک زیادی کنه
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ فقط جون مادرت از این سایتا نباشه که سر تا پاش تبلیغاته اصن مطلب مورد نظرتو قاطی تبلیغات نمیتونی پیدا کنیاااا نظر منم بخوای میگم یه سایت بزن مثلا مخصوص محصولات اپل...یا مخصوص محصولات سامسونگ..که البته حرفه و تخصص میخواد این زمینه... حتی نمایندگی این کمپانیا تو ایرانم بری خودشون دنبال یه آدمن واسه چرخوندن و مدیریت سایت..تازه یه پولی هم اونجوری نصیبت میشه اگه میخوای تفریحی بزنی فروم بزن...که جمع کردن بازدید کننده و کاربر واسش خیییییلی سخته و زمان زیادی هم می بزه مد لباس هم تقریبا تکراری شده...سایتای زیادی مربوط به مد و آموزش خیاطی و اینا دیدم می تونی یه سایت مخصوص گیم های پی سی و کنسول ها بزنی...چیت های بازیارو بذاری...خود بازیارو بذاری واسه دانلود...تحلیل و نقد و بررسی بازی ها رو داشته باشی...معرفی بازی های جدیدی که میان تو بازار...به نظرم زود تو این زمینه میشه پیشرفت کرد آخرین پیشنهادم که تخصصش تو خون و رگمه :top15: سایت موسیقیه...کمکم خواستی تو این زمینه حسین اینجا دربست مخلصته...موسیقی های جدید مجاز رو بذاری تو سایتت واسه دانلود...متن آهنگ ها و نقدشونو تاریخچه ی ساز ها و بیوگرافی خواننده ها هم باعث بالا رفتن بازدید کننده هات میشه
پاسخ : ایده بدید.... چه سایتی بزنم؟؟؟؟ چه بخشهایی براش بذارم؟ یعنی پربازدیدترینها کدوم بخشهان؟!:-? سایت موسیقی مد نظرم بود ولی چه آهنگایی مجازن؟! فیلتر نشیم و زحمتامون به باد بره!:-? یه موضوع دیگه اونم اینکه اگه آهنگ غیرمجاز نباشه که بازدید بالا نمیره! که اگه غیر مجاز ه بذارم و دامنه عوض کنم درآمدش حرومه!!! چیکار کنم؟!!!!!!!:-?:top5: بچه ها به نظرتون بین این سایتها +سایت موسیقی کدوم بهتره؟ کدوم متقاضی بیشتر داره و درآمدش بیشتره و بهتر پیشرفت میکنه؟؟ _مدل لباس (تخصص و مطلب کامل دارم) _ اختصاصی جک و اس ام اس (مطلب جدید زیاد دارم؛نه تکراری!) _ سایت تکنولوژی (تخصص و منبع دارم) _سایت تفریحی و همه موضوع (مطلب جدید دارم ) _سایت آموزش فوتبال ( مربیگری درجه آ دارم) به همه موضوعات علاقه بسیار و تخصص و مطلب دارم. حالا به نظرتون کدومو کار کنم بهتر به نتیجه و بازدید و درآمد بهتر میرسم؟کدوم متقاضی بیشتر داره؟ راستی: تبریک برای برد تیم ملی و به خاک نشستن بچه مامانیهای چشم کتو کره (حیف کره که اسم این کشوره!):razz::razz::razz::razz: