پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 لیست بازی های امروز بازی حساس رئال مادرید و منچستریونایتد ساعت:16:30 ورزشگاه:اولترافورد انگلیس نوع بازی: دوستانه بازی حساس بارسلونا و میلان ساعت:23:15 ورزشگاه:سن سیرو ایتالیا نوع بازی : دوستانه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 دانیال و ایمان و حبیب . ترکیب های تیمتون رو بدید . تا یادتون نرفته
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 آها اوكي... پس من الآن زياد وقت كافي براي آپديت ندارم حالا يه لطفي كن داش عليرضا خودت بازيكنايي رو كه لياقت بازي كردن رو دارن منظورم از تواناي هاشونه هاااا گلچين كن بزار.سيستمم حالا فعلا بازي دوستانه س مهم ني پيش فرض باشه خوبه،تا بعد كه يه فكري بردارم واسه بازي هاي مهم بعدي....
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 پسرم عکس بگیریم بدیم یا بنویسیم بهت بدیم؟؟ بعدش اگه عکس بگیریم یاد بده من بلد نیستم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 دادا تو هم ترکیبتو به من بده . هر کسی بودش که الان تو تیمت نیست . من بهت میگم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 خب پس من اینجوری میدم ترکیبو امید وارم قابل فهم باشه:top15: ویکتور والدز ( دروازه بان ) پویول ( مدافع ) پیکه ( مدافع ) آدریانو ( مدافع ) آلبا ( مدافع ) فابرگاس ( هافبک) ژاوی ( هافبک ) اینیستا ( هافبک ) مسی ( مهاجم ) داوید ویا ( مهاجم ) اگر نیمار تو پی ای است بازی میکنه تو بارسا آخرین مهاجمو نیمار بذار...اگه نشد سانچز پس شد 3-3-4 با این بازیکنا....اوکیه؟؟
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 ایمان . و کسانی که یاد ندارند عکس بگیرند توجه کنند به این قسمت کامپیوترتون برید start/All programs/Accrssories/snpping Tool عکس یه قیچی هم روشه هر کسی هم متوجه نشدش . یا این نرم افزار رو ویندوزش نبود. همینطوری بنویسه . اما بهتره عکس بگیرید