پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 حبیب دادا . برباتو که تیم فولامه پارک جی سون هم که کونس پارک رنجرز رفته . دادا بازیتو ابدیت کن . که وقتی خواستی بازی کنیم . مشکلی پیش نیاد . مثلا کلارن سیدرف تو تیمت نباشه اقا من رافائل رو به دانیال میفروشم . با 50 سکه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 نام بازیکن : رافائل تیم مبدا:منچستریونایتد تیم مقصد:رئال مادرید قیمت:50 سکه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 علي رضا يه بازي دوستانه بنداز تيم من و حبيب...من روي اين حبيبو كم كنم تركيبم نميدونم پ.خ كنم واست يا همينجا بذارم؟؟؟
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 مجید اکی . هازارد رو میفروشی :-? باشه ایمان . ترکیب رو همینجا بده دانیال و حبیب هم تا قبل 3 ترکیب رو بده حبیب هم تا قبل 10
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بازی حساس رئال مادرید و منچستریونایتد ساعت:16:30 ورزشگاه:اولترافورد انگلیس نوع بازی: دوستانه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بازی حساس بارسلونا و میلان ساعت:23:15 ورزشگاه:سن سیرو ایتالیا نوع بازی : دوستانه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 اینم ترکیب من واسه بازی با رئال . دانیال تا قبل 3 ترکیبت رو بده
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 علي يه سوال بازيارو خودت اجرا ميكني ديگه ؟؟؟ بعد نتيجه شم ميذاري اينجا؟؟؟