پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 اره امروز روز لالیگا بود خدا رو شکر هر دو تیم لیگ انگلیس رو شکست دادم:top15: منم بازی دوستانه رو از علیرضا باختم. ایمان ترکیب خوبی بزن که فردا بازی سختی داری :happy0025:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بازی رئال مادرید و بارسلونا تا 5 ساعت دیگه شروع میشه . خیلی این بازی حساسه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 چرا فرامرز جان:-?....من که فکر میکنم علیرضا خووب داره روش مدیریت میکنه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 نتیجه بازی میلان و بایرمونیخ بایرمونیخ 3 _ 4 میلان نتایج و آمار بازی نیمه اول نیمه دوم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 اگر کمی توجه کنی اثار از بایرن نمیبینی بجز نوشته های خودم برای نمونه تو ترکیب داده شد از سوی منو ببین میبینی
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 سلام دادا . ببین تو بیشتر موقع ها اینجا نیستی . فقط یکبار به من ترکیب تیمت رو خصوصی دادی . اما این که از بایر نوشته ای دیده نمیشه دادا . مسولش خودتی . ایمان و دانیال هروز تو تایپکن. خب معلوم اونا بیشتر تو چشمن . گفتم هر سوالی هم داشتی قشنگ تایپک رو بخون . همه چی رو دقیق توضیح دادم