پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 دمت گرم علیرضا الان با خیال راحت برم شام بخورم, به به چ برد شیرینی عجب ترکیبی زدم.:laughingsmiley: مجید :top10:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 دانیال دادا ذوق مرگ شدی ها . دادا خودم تو بازی دوستانه 4 تا زدم . فردا باهم داریم . سوراخت میکنم واستا
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 علیرضا جدول لیگ هم بذاری تو پست اول قشنگ میشه ها امتیازا و تفاضل گل و اینا ای کاش از اول فصل گل زنا رم ثبت می کردیم به آقای گل هم یه جایزه ای بدیم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 نتیجه بازی میلان و منچستر یونایند منچسنر یوناید 2 _ 1 میلان نتایج و آمار بازی نیمه اول نیمه دوم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بچه تا لحظاتی دیگه لیست بازی های هفته دوم رو میزنم . فقط افرادی که ترکیبشون رو ندادن . همون ترکیب قبلیشون رو براشون میزارم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 لیست بازی های هفته دوم لیگ ساعت:16:30 ورزشگاه:اولترافورد انگلیس ساعت:20:00 ورزشگاه:ومپلی انگلیس ساعت:23:15 ورزشگاه:نیوکم اسپانیا
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 علیرضا تو هم میشه ترکیب خودتو بذار من ببینم چی میذاری تا منم ترکیب خودمو بذار دمت گرم:-?