پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 چيكار كنم ديگه داداش خودمي چون تويي نيمارو هم ميدم پس روني و بده نيمار و پيكه رو بگير
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 فدات داداش . واسه اینکه دفاعت ضعیف نباشه . بهت فردیناد رو میفروشم دادا
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 نام بازیکن:پیکه تیم مبدا:بارسلونا تیم مقصد:منچستریوناید قیمت:__ نام بازیکن:نیمار تیم مبدا:بارسلونا تیم مقصد:منچستریوناید قیمت:___ نام بازیکن:روونی تیم مبدا:منچستر یوناید تیم مقصد:بارسلونا قیمت:___
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 ایمان دوباره ترکیبتو بچین و بده به من . همه اومدن منچستر :top16: اخ اخ دفاعم شد اهنین . پیکه و ویدیچ
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 آقایون فصل نقل و انتقال ها به پایان رسید . :top7: بچه ها ترکیبشون رو واسه بازی ها بدن
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بچه ها قبل بازی هاشون ترکیب رو به من بدن . که سه بر صفر به نفع تیم مقایل حساب نشه مسابقات هفته اول لیگ/چهارشنبه 28 خرداد زمان:ساعت 16:30 ورزشگاه : نیوکم اسپانیا زمان:ساعت20:00 ورزشگاه:ومپلی انگلیس زمان : ساعت 23:15 ورزشگاه:اولترافورد انگلیس
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 ترکیب من تا آخر بازیا همونیه که گذاشتم علیرضا. تو پروفایلتم گذاشتم.