پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 خب اخرین بازی دوستانه هم تموم شد . انشالله از فردا با بازی های هفته اول لیگ در خدمتتونیم چلسی 2 _ 4 منچستریونایتد نتیجه و آمار این بازی نیمه اول نیمه دوم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بچه ها قبل بازی هاشون ترکیب رو به من بدن . که سه بر صفر به نفع تیم مقایل حساب نشه مسابقات هفته اول لیگ/چهارشنبه 28 خرداد زمان:ساعت 16:30 ورزشگاه : نیوکم اسپانیا زمان:ساعت20:00 ورزشگاه:ومپلی انگلیس زمان : ساعت 23:15 ورزشگاه:اولترافورد انگلیس
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 ایمان . فابرگاس رو میخوام . 100 سکه . یا با نانی معاوضش میکنیم . 10 سکه هم میدم پیکه رو هم میخوام . با فردینناد و پیلب جونس معاوضه میکنم + 30 سکه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 جبیب بواتنگ اخرش 70 تا . میخوامش بده ما بریم دادا . چونه هم نزن:top15:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 علی رضا فابرگاسو تعویض می کنم با نانی + 10 سکه ... این قبول پیکه رو نمیدم رونی هم 100 سکه میخرم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 حبیب. باید یه گل میزدم حیف شد یکی هم به تیر دروازه خورد یه گلم افساید گرفته شد. :khande2::-?