پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 علیرضا واسه من نسخه 13 هست که داره الان رو کاری ندارم وقتی تو پی اس 13 من هست پس باید باشه داداش گلم ترکیب منو بهم نزن :happy0025:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 pes شما دانیال ابدیت نستش . ماله همه 13 هستش . پچش رو بریزید دیارا تو رئال مادرید نیستش رئال مادرید 2011رئال مادرید - Goal.com یه دقیقه اینجا بیا ببینم اسم دیارارو پیدا میکنی
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 دیارا از رئال رفته.... برای دانیال یا پچ نصب نکرده یا پچش قدیمیه.... علیرضا منم که ترکیبمو برای بازی امشب گذاشتم برات. یادت نره تو تعویضا جای رومئو و رامیرز و عوض کن
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 به دلیل مشکلاتی که پیش اومده . بازی ساعت 17:00 برگزار میشه . و اگر دانیال بازهم بازیکنی رو بجای دیارا جایگزین نکرد . تیمش سه بر صفر بازنده اعلام میشه
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 باشه اسین رو بیار جای دیارا علیرضا جان ممنون ترکیب همون باشه فقط جای دیارا اسین رو بذار ممنون:rolleyessmileyanim:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 شرمنده دیر اعلام کردم داشتم میگشتم واسه یه جایگزین خوب تو یاهو بهت گفتم که اسین رو میارم:rolleyessmileyanim:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 ایران و کره هم شروع شده . ایشالله ایران میبره و میاد جام جهانی :razz:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 بازی تموم شد رئال مادرید 0 _ 0 میلان آمار و نتایج این بازی نیمه اول نیمه دوم