پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 تیم های .میلان . بایر مونیخ . بارسلونا . و رئال مادرید . انتخاب شدند . ... .
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 از کسانی که تا حالا شرکت کردند . من یه پیشنهادی دارم . بجای 8 نفر . 6 نفر شرکت کننده داشته باشیم . که طولانی نشه مسابقات . لطفا نظرتون رو بگید
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 عزیزان خب . یه تغییراتی در مسابقه شکل گرفته . بجای 8 تا شرکت کننده . 6 تا شرکت کننده داریم :razz: به دلیل این که مسابقه طولانی نشه پس با این حساب منتظر نفر اخر میشیم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 افرادی که شرکت کردند تا الان . یه نگاه مجدد به قوانین بندازند :razz:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 خب دیگه . مراحل ثبت نام در این مسابقه تمام شد . از الان هر کسی میتونه واسه تیمش نقل و انتقالات داشته باشه . خب . هر تیمی 100 سکه داره . فصل نقل و انتقالات به مدت دو روز ادامه داره
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 دوستان عزیز . کسانی که نمیدونن چجوری نقل و انتقالات رو انجام بدن . خواهشمند توجه کنند همه تیم ها در ابتدا 100 سکه دارند. من به اقا مجید میگم تورس رو به 40 سکه می فروشی؟ و اگر ایشون تو همین تاپیک جوابم رو بدن قرداد رو به این صورت می نویسیم تا ثبت بشه در غیر این صورت انتقال صورت نمی گیره. مثال: نام بازیکن: تورس تیم مبدا:چلسی تیم مقصد:منچستر یونایتد قیمت:40 سکه البته چک و چونه و کسر و افزایش قیمت بین خود فروشنده و خریدار هستش.
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 تا یادم نرفته نقل و انتقالات ازهمین الان 26 خرداد و تا آخر شب سه شنبه . یعنی 28 ادامه دارد در طی این مدت می تونید تیمتون رو با انجام بازی های دوستانه با دیگر اعضا محک بزنیدو با اونها هماهنگ کنید و 2 عضو ترکیبشون در همین تایپک بزارند تا من شروع بازی رو بهشون گزارش بدم.و بعد از اتمام بازی اونها نتیجه بازیشون رو می تونند تو همین تاپیک ببیند.