پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 علیرضا اگه انلاین بودش که حالت رو میگرفتم. صبر کن SANCHEZ بیاد تو تیمم میدونم چیکار کنم:gij: برد 2-4 رو بهت تبریک میگم علیرضا :gij::love0041:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 راستی 100 سکه دارم. میخوام یه بازیکن دیگه بگیرم 100سکه رو بدم. چلسی ===> DAVID LUIZ , HAZARD بایر مونیخ ===> RIBERY , ROBEEN بارسا ===> CESC FABREGAS هر کس قصد فروش یکی از این بازیکنان رو داره بهم بگه 100 سکه بهش میدم حالشو ببره:laughingsmiley::ashamed0001:
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 نه نميفروشم فعلا علي يه زحمت مي كشي با توجه به نقل و انتقالات دارايي بچه هارو حساب كني بگي؟؟؟
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 باشه داداش ولی اگه شک داری زود تصمیم بگیر چون زیاد فرصت نداری نقل و انتقال کنی. من هر چی سکه دارم رو میدم که یکی از همون هایی که گفتم رو بگیرم
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 باشه. ترکیبمم تا قبل بازی میذارم همینجا راستی شرایط بازیم تعیین کن. مثل درجش.... begginer, top player.......
پاسخ : مسابقات تابستانه آفلاین pes2013 سلام سلام من اینجام چکار کنم کجا برم کی به کیه به کی ترکیبمو بدم با چی بدم چجوری