1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اعلام بهترین طراحی خودروی سال 2013 در نیویورک

شروع موضوع توسط Amon Amarth ‏31/5/13 در انجمن خودرو خارجی

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    113
    [h=2] اعلام بهترین طراحی خودروی سال 2013 در نیویورک
    [/h] به تازگی و در جریان برگزاری نمایشگاه اتومبیل 2013 نیویورک ، جگوار F- Type موفق به کسب جایزه بهترین طراحی خودروی چهان در سال 2013 شد.

در طی مراسمی که در آن فولکس واگن گلف 7 به عنوان برترین خودروی سال 2013 جهان انتخاب شد جگوار F- Type توانست عنوان بهترین طراحی خودروی جهان در همان سال را کسب نماید و خودروهایی نظیر مزدا 6 و استون مارتین ونکیش را پشت سر بگذارد.

جگوار F- Type توسط رای 66 خبرنگاران از 23 کشور جهان انتخاب شد.

یان کالوم – مدیر طراحی جگوار F- Type– گفت : تاکنون از هیچ پروژه طراحی بیشتر از F- Type لذت نبرده ام .

این پروژه ای است که از زمان پیوستنم به جگوار به دنبالش بودم و آن دقیقا همان چیزی است که باعث رضایتمندی من و تیم همکارم شده است.

F- Type یک خودروی اسپرت است که ارزش های مورد توجه جگوار را در طراحی خود دارد و من بسیار مفتخرم که کار ما برنده امسال بهترین طراحی خودرو می باشد.

بایستی یادآوری کرد که خودروی جگوار F- Typeدارای موتور 3.0 لیتری با قابلیت تولید 340 اسب بخار توان و 332 پوند فوت گشتاور است و شتاب صفر تا صد آن 5.1 ثانیه و بیشینه سرعتش 161 مایل بر ساعت می باشد.

قیمت پایه این خودرو 69895 دلار اعلام شده است.

​

یک شخص از این تشکر کرد.