سلام دوستان من این فایل صوتی رو پیشنهاد میکنم همه دوستداران آقا امیرالمومنین (ع) دانلود کنند ... خیلی زیباست و بسیار کم یاب اگر جایی دلتون شکست من رو هم دعــــا کنید !!! :gol2: oftadeBedamamm_Ali Heyddarr
پاسخ : عاشق علی (ع) هستی ؟ بیـــــا اینجا پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید...... واقعا لذت بخشه..... مداحی / کربلایی جواد مقدم / سال 1386 / گلچین رمضان سال 1386 افتاده به دامم چو صیدم به پای ادب مست می ناب سبوی امیر عرب هر سحر و هر روز و هر شب به میخانه ام زنجیر بیارید ببینید كه دیوانه ام علی علی حیدر یا حیدر یا حیدر مدد باده و می و جام بیارید علی ساقی است عالم همه فانی و فانی علی باقی است آتش تو مولا ز جانم شرر می كشد كبوتر قلبم به سوی تو پر می كشد علی علی حیدر یا حیدر یا حیدر مدد ساقیا خمارم بده جام به دستم علی ساقیا بریز می بریز می كه مستم علی علی ای نگاه و صدا و كلام خدا علی ای تمام تمام تمام خدا گردش زمین بر مدار نجف ممكن است گر چه همه جا هست خداوند نجف ساكن است علی علی حیدر یا حیدر یا حیدر مدد می بزن و می نوش ز جامش بگو یا علی نفس مسیحا بزن تو فقط با علی خاك كف پای غلامش شفا می دهد آتش جهنم به اذنش بهشت می شود ساقیا خمارم بده جام به دستم علی ساقیا بریز می بریز می كه مستم علی