پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! نخیییییییییییر،دختر جماعت ارزشش بیشتر از این حرفاست.............
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! عه جدي مثلا چقده اونوخت....؟!!! 1000 سكه احتمالا...نه؟....كمتر؟....يا....بيشتر؟....!!!!! خخخخخ:entezar:
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! دنیا از زمان ادم وهوا هم به همین نحو بود که ادم داشته مخ حوا رو میزده پس به نظر من که فرقی نداره کی بره خواستگاری کی مهم نیت پاک و یه عشق واقعیه
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! به نظر من اگه یه دختر از یه پسر خوشش میاد ، مستقیم نباید پیشنهاد بده . اگه پسره متوجه شد که خدا رو شکر . در غیر اینصورت نباید زیاد جدی برخورد بکنه که پسر سوء استفاده بکنه
اشکالی توش نمیبینم،ایرادی نداره،ولی چون نظام ساختمان روحی خانمها و اقایون اقتضا میکنه که یه خانم دلربا باشه و فریبا و در عین حال مغرور و یک اقا هم عاشق و استوار،این کار صورت نگیره بهتره،البته به لحاظ فکری خالی از اشکاله
در م ارد استثنایی اشکالی درش نیست ولی قرار باشه عمومیت پیدا نه . مطمئنا لطمات اجتماعی فراوانی رو ببار میاری که شاید قابل جبران نباشه.
اصلا موافق نیستم!!!!!!!تا بوده همین بوده که خانما دلبری کردن ناز کردن اقایون نازکشیدن منت کشیدن. به نظرم همینطوری بهتره...........
اولا مکروه است این اتفاق بیوفته !!!عشق که یکطرفه نمیشه دختر خوشش بیاد 100٪پسرم خوشش میاد.درغیر این صورت به هر دلیلی من رو دلم سنگ میذارم عمرا خواستگاری کنم.... اخروعاقبت این کار این میشه ک اقا پسر فردا بهونه میکنه بعد شلوارش 2تا میشه!!!