پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! خوبه مدرک هم جور شد اره بیتا خانم هر تاپپکی مخاطب خودشو داره منم نزدیک به هشت ماه هست میخاستم اون تاپیک رو بزنم ولی دوستانی بودن که مخالف این قضیه بودن که..............................................
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! من که اگه دختری ازم خواستگاری کنه هر جور موقعیتی داشته باشه میگم نه دختری که از آدم خواستگاری کنه حتما یه مشکلی داره
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! گل عباس جان ببخشید ولی طرز فکرت در حد سن پدربزرگ منه...!!!! یعنی چی که اگه دختری ازم خواستگاری کنه حتما یه مشکلی داره؟؟؟
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! بله...من اگه از کسی خوشم بیاد این کارو میکنم
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! سعی کنی به پیشنهادش فکر کنی ازش دلیل پیشقدم شدن بخای و بری سابقه ش رو بررسی کنی و در نهایت شرایط سخت براش بزاری مثه مهریه 14 تا زندگی با مادر شوهر و............. اگه بعدش قبول کرد اون دخترو بوی بکش چون عشق ش تمام نشدنیه.... اگه بتونی از طریق یه نفر دیگه کانال بزنی و مستقیم وارد عمل نشی بهتره چون شاید سر بخوری یا بزنه تو پرررت یا دیگه روت سوء استفاده نکنه هم ..........
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! عزیزم من عذرخواهی میکنم ولی ترجیح میدم اصلا باهات راجع بع این مورد بحث نکنم
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! افتضاحه . پاکی نجابت و غرور یک دختر شکسته میشه. من که موافق نیستم:top8:
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! اول اینکه توی بحث ها نظر میزارین ازتون تشکر میکنم و اینکه درخواست میکنم بازم از اینکارهاتون بکنید...... دوم :: خواستگاری دختر از پسر به اون شکلی که بالا عکسشو مشاهده میکنید طبیعی هست که همه جوره رد میشه اما اگه دقت کرده باشین ما نمیتونیم بصورت مطلق بیاییم و این قضیه رو رد کنیم قبلا هم عرض کردم توی یه تاپیک مخصوص که اگه خانم یه آقایی رو مناسب دید کانال بزنه غیر مستقیم از طریق یه شخص دیگه به گوشش برسونه.... اون شخص هم میره جای اون آقا بهش میگه ببین فلانی خانوم خوبی هستشا بدرد زندگی میخوره با کم شوهر با نداری شوهر می سازه در کل زن زندگیــه و این حرفا بعدم بهش بگه اونم ظاهرا دوسست داره و الی آخر باقیشم قبلا گفتم8-o