پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! اينطوري باشه خيلي عاليه... حالا نوبت ما هس كه يكم ناز كنيم يا بگيم بايدفكرامو بكنم يا مثلا بگيم من به درسم فك ميكنم. ايييييييييييييييييييش... خخخخ خخخخ=)):khande::khande2::riz481:
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! بهتره یه تاپیک در مورد عشق های یکطرفه بزنیم چون میدونم در بین آقایون و بخصوص خانما چنین مواردی خیلی خیلی شایع هست طوری که باعث شکستگی باطنی و ظاهری شون میشه .... اونجا بطور مفصل بحث کنیم راهکار و نظریه بدیم به نظرم خیلی خوب بشه توی همون تاپیک مثلا نحوه خواستگاری رو مطرح کنیم... اگه همه موافق باشن اعلام کنن خودم با هماهنگی تاپیک رو باز کنم
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! با ایمان موافقم با موضوع تاپیک هم خیلی کلی هست! بستگی داره! شاید اگه خواستگاری برعکس شه خیلیم بد نباشه! البته پیشنهادش! نه خواستگاری رفتن سنتی!!!!!! یعنی دختر پیشنهاد ازدواجو به فردی که فکر میکنه مناسب همدیگه ان بده و اگه اونم موافق بود خواستگاری و اشنایی بیشتر وبقیه قضایا! البته خیییییییییییییییییییلی راهه تا این کار فرهنگ سازی شه! البته کلی هم جای بحث و فکر داره-باید کارشناسی شه اساسی!!!!!!!
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! سلام ووقت به خیربه دوستان عزیزم این تاپیک به بخش ازاد منتقل میشه ومدیریت این تاپیک هم به عهده آقا ایمان_برفرازاندیشه_ چون فکرمیکنم تجربه خوبی دراین زمینه داشته باشه واین تجربیات ومیتونه دراختیارهمه قراربده..پس خواهشا منطقی صحبت کنید تا همه فیض ببرند
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! خير مخالف هستم رسم خواستگاري مرد از زن يك تدبير عاقلانه وظريف براي حفظ احترام وحيثيت زن است وخلاف احترام وحيثيت زن است كه به دنبال مرد بدود زن كه مي خواهد محبوب ومعشوق مرد باشد وبر سراسر وجود مرد حكومت كند موافق غريزه نيست كه ازمردي خواستگاري كند واحيانا جواب رد بشنود وسراغ مردي ديگر برود.
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! من هم مخالف اصلا چه معنی داره؟؟؟؟ دختر باید حیا داشته باشه!
پاسخ : بـــا خواستگاری دخــــتر از پســـر موافق هستیــد؟! همین حالاش نمیشه مردا رو کنترل کرد چه برسه به اینکه خودت پا شی بری خواستگاریشون:top19: