پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) فقط از خودمون باید تشکر کنیم؟؟؟ خب من میخوام از نگــــآر تشکر کنم نمیدونم چرا ولی دوس دارم تشکر کنم.... تشکر نگــــار
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) چيزي ندارم كه بگم فقط ايول به خودم كه از هرچه رياكاريو رياكاره بدم مياد...:top29::top29::top29: پس از ارزش هام چيزي نميگم... .:top15::-j
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) فقط میتونم بگم : خیلی کارم درسته و خیلی آدم باحال و خوبی هستم :smoke:. از همه جهت . هم اخلاقم خوبه :happy0199:. هم خیلی خیلی خیلی علمیّت دارم :cool0027:. خیلی آدم جذابی هستم :ashamed0001:. هم خیلی متواضع هستم :bikar:. هم همه منو دوست دارن :baghal:وهمه دوست دارن با من دوست بشن . واقعا من یکی یدونم . در زمینه ی مدیریت که ترکوندم . اگه من نبودم بخش دینی به فنا رفته بود .:khande2: بگو خب !!!ivone:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) ivone:شگفتا يني اين همه صفت خوب يه جا درشما جمع شده اورين اورين
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) چه گلپسري داشتيم خبر نداشتيم بابا ايول داري... خخخخخ=))
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) خب منم به همین خاطر اینا رو گفتم دیگه که همه بدونن و از این نعمتی که خدا در اختیارشون گذاشته بیشتر بهره مند شن :hey:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) نه بابا اگه یه جا جمع میشد که اذیت میشدمivone: به صورت پراکنده در من جمع شده:khande2:
پاسخ : بیاین از خودتون تقدیر وتشکر کنین(بابت کار کرده ونکرده) نترس من ضدّ چشمم اینم از ویژگیهای دیگم بود که الآن یادم اومد:wink: