1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

درجلسه اول خواستگاری چه سوالاتی بپرسیم؟

شروع موضوع توسط MiTra ‏6/5/13 در انجمن کودک و نوجوان

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : درجلسه اول خواستگاری چه سوالاتی بپرسیم؟

مثل اکثر موارد با شما موافقم ، لایک!:happy0025:

یک شخص از این تشکر کرد.
  2. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : درجلسه اول خواستگاری چه سوالاتی بپرسیم؟

یه موضوع قابل توجه اینه که علاوه بر همه ی اینا تطابق دو نفر از نظر روانی و روانشناسی خیلی خیلی مشکل تره. باور کنید به نظر من تقریبا غیر ممکنه که به صورت رندوم یه نفر بره خواستگاری یکی دیگه و از نظر روانشناسی برای هم مناسب باشن.

اگه کسی از من بپرسه میگم حتما مشاوره با یه دکتر روانشناس بالینی با تجربه (که البته به عنوان مشاور خانواده کار کرده و تجربه داره) قبل از ازدواج خیلی ضروریه.

البته میدونم کسی از من نمیپرسه ولی خوب گفتم که گفته باشم...

در مورد هول نشدن هم شدید موافقم ، ازدواج اگه سریع اتفاق بیوفته در اکثر موارد باعث همینایی میشه که گفتین : یا طلاق یا طلاق عاطفی و روابط خارج از منزل

جالب اینجاست که روابط خارج از منزل لازم نیست حتما به جاهای باریک بکشه. همین که کسی فانتزی هاش خارج منزل باشن و فکرش فراری باشه از خونه یعنی این که احتمالا ازدواجش با شکست مواجه شده.

یه جنبه ی خیلی با اهمیت ازدواج و تشکیل خانواده که اکثرا ازش رد میشن بچه اس. خیلیا موقع ازدواج میگن آخه بچه می خوایم چی کار و از این صحبتا.یکی از زجرایی که برام همیشگی شده دیدن بچه هاییه که خونواده هاشون از نظر عاطفی از هم پاشیده اس. ممکنه فکر کنید خوب یه درصد کمی از بچه ها اینطوری هستن ولی در حقیقت بیشتر بچه ها از این موضوعات رنج میبرن.

لطفا اگه به خودتون اهمیت نمیدین و میخواین با هوستون ازدواج کنید به خاطر فرزندایی که این وسط له میشن یه خورده فکر کنید...

شرمنده اینا رو با خودم بودمااا به کسی برنخوره دوستان:love0041::love0041::love0041::love0041::love0041:

یک شخص از این تشکر کرد.