1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

تبلت 11.6 اینچی ایسوس از خانواده VivoTab وارد بازار ایران شد

شروع موضوع توسط para3to ‏1/5/13 در انجمن تبلت ها

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    [​IMG]
    ​
    تازه‌ترین محصول کمپانی ایسوس موسوم به Vivo Tab 11.6 با پردازنده اینتل و داک اختصاصی کیبورد، در اختیار کاربران ایرانی قرار گرفت.
    این تبلت جدید با طراحی جذاب خود توانسته تاکنون جوایز متعدد بین‌المللی از جمله جایزه ویژه طراحی ژاپن موسوم به Good Design Award را به دلیل نوآوری در طراحی تبلت و داک به خود اختصاص دهد. VivoTab ASUS از سیستم‌عامل هیجان‌انگیز ویندوز 8 با تمامی قابلیت‌های یک سیستم عامل ویندوز به علاوه یک رابط کاربری برای صفحات لمسی بهره می‌برد. این تبلت به یک صفحه‌نمایش 11.6 اینچی لمسی از سری محصولات +IPS مجهز شده است که با بهره‌گیری از فناوری انحصاری تصویری ایسوس موسوم به TrueVivid برای افزایش وضوح، تصاویر را در اوج کیفیت ارایه خواهد داد.
    قلب تپنده ویو‌ تب پردازنده‌ای دوهسته‌ای از خانواده اتم اینتل، یعنی مدل Z2760 است که با فرکانس 1.8 گیگاهرتز فعالیت می‌کند. قدرت مناسب پردازشی برای تبلت، مصرف پایین انرژی و هماهنگی با سایر قطعات سخت‌افزاری، مهم‌ترین ویژگی این پردازنده محسوب می‌شود.
    از طرفی ایسوس با به‌کارگیری تکنولوژی‌های ویژه توانسته بزرگ‌ترین معضل تبلت‌های همراه یعنی باطری آن را به دست فراموشی بسپارد تا کاربر بتواند یا یک‌بار شارژ‌کردن، تبلت خود را حدود 10.5 ساعت روشن نگاه دارد. این در حالی است که با استفاده از داک اختصاصی این زمان تا 19 ساعت افزایش پیدا می‌کند.
    یکی از امکانات جذاب این محصول برخورداری از یک قلم هوشمند اختصاصی از شرکت Wacom است که به‌عنوان یک ابزار ورود دیتا برای نوشتن سریع و دقیق مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    از دیگر قابلیت‌های این تبلت 675 گرمی می‌توان به ضخامت 8.7 میلی‌متری با طراحی فلزی براق، اسپیکرهای چهارگانه با فناوری سونیک‌ مستر این شرکت، دوربین 8 مگاپیکسلی با لنز 5 تکه با قابلیت فوکوس خودکار و سنسور CMOS با فلش ال‌ای‌دی و فناوری NFC اشاره کرد.
    این محصول با گارانتی شرکت آوات وارد بازار شده است.

    ​
     
    2 نفر از این پست تشکر کرده اند.