1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فایل صوتی / ملاک های انتخاب همسر چیست؟ (8)- استاد دهنوی

شروع موضوع توسط para3to ‏26/4/13 در انجمن کودک و نوجوان

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    فایل صوتی با موضوع : ملاک های انتخاب همسر چیست؟ بسته شدن بخت!(7)- استاد دهنویب
    هشتمین بخش از سلسله مباحث آموزشی برنامه گلبرگ شبکه 3 سیما با حضور استاد دهنوی، کارشناس و مشاور ازدواج جوانان
    شما می توانید ضمن گوش دادن به این فایلهای صوتی آنها را دانلود کنید.
    پیرو مباحث قبلی در این فایل صوتی استاد دهنوی به پرسشهای ذیل پاسخ می دهد . شاید پرسشهای شما هم در این میان باشد. موفق و پیروز باشید...

• اگر فرهنگ و آداب و رسوم دو نفربا هم اختلاف داشته باشد . آیا ممکن است در ازدواج آنها مشکل پیش بیاید ؟
    • در مورد تحصیلات خانم و آقا توضیح دهید . آیا لازم هست که هم سطح باشند ؟
    • آیا این درست است که وقتی بچه بدنیا می آید اسم کسی را روی او می گذارند و به اصطلاح نافشان را برای همدیگر می برند تا وقتی بزرگ شدند با هم ازدواج کنند؟
    • رابطه ام را با آقایی که عاشقم بود ، قطع کرده ام . بعضی وقتها وسوسه میشوم چه کار کنم؟
    • اگر زیبایی مهم است آنها که زیبا نیستند چه کار کنند ؟
    • در جایی شنیده ام که پیامبر فرموده اند : در امر ازدواج از زن سبزه ی مزلبه پرهیزکنید . لطفا در این باره توضیح دهید
    • آیا در ازدواج با زن خیلی زیبا ممکن است ، مشکلی پیش بیاید ؟
    • دو سال پیش با آقایی غیر ایرانی از طریق اینترنت آشنا شده ام و عشقی آتشین ، البته عقلایی نسبت به این آقا پیدا کرده ام و می خواهم با ایشان ازدواج کنم . نظرتان چیست ؟
    • دختر چهارد ه ساله ای گفته اند : آقای بیست و دو ساله به من گفته مرا دوست دارد و قول داده با من ازدواج کند . مرا راهنمایی کنید .
    • دو تا خواستگاردارم که با یکی از آنها چهار سال رابطه دوستی داشته ام . کدام بهتر هستند ؟
    • اگر دختر و پسری ازهمه لحاظ باهم جور باشند ولی هم سن باشند . آیا در ازدواج مشکلی پیش می آورد ؟
    • اگر بین دو دختر ، یکی کمی زیبا و دین دار و دیگری زیبا و کمی دین دار مردد باشیم . کدام را انتخاب کنیم ؟
    • می خواهم با دوست دخترم ازدواج کنم ، همه می گویند اشتباه می کنی . چه کار کنم ؟
    • دختر دایی ام را دوست دارم و خجالت می کشم با خانواده ام مطرح کنم . راهنمایی بفرمایید .
    • می خواهم به خواستگاری خواهر دوستم بروم ولی خجالت میکشم .
    • سه ساله قبل دختری را می خواستم ولی حالا زیباییش از چشمم افتاده و دلم می سوزد که به به او بگویم تو را نمی خواهم . چه کار کنم ؟
    • آیا رسول خدا (ص) فرموده اند : با مسلمان غیر از کشور خودتان ازدواج نکنید ؟
    دانلود فایل پیوست: دانلود فایل به حجم 6 مگابایت

یک شخص از این تشکر کرد.