پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! سَـــگ مَـــظهــَر وفـآدآریـــست ... اَمـــا همـــیشه میگویند مــِثـه سَــگ پَـــشیمــون میشی..!!! آری... هَــمیشه آخَــر وفـــآداری / پشیمآنیست /...
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! آنقدربه مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه شادای به هوا بپرم زمین را از زیرپایم بکشند
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! عموم تازه رفته بود انگلیس و هنوز زبان یاد نگرفت بود! پلیس توی خیابون به خاطر سرعت میگه بزن کنار! میزنه کنار و داشته جریمه مینوشته که یهو عموم به پلیسه میگه: No plz! I have wife I have children! I'm running for my family bread پلیسه :O: O عموم (
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! کودکان اعتماد می کنند ، زیرا هرگز شاهد خیانت نبوده اند . معجزه آنگاه رخ می دهد که این اعتماد را در نگاه پیری فرزانه ببینیم
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! عرض کوچه را آنقدر قدم زدم که یادم رفت کدام طرف کوچه بن بست بود. حالا از هر سو که بیائی دیگر فرقی نمیکند... دیگر غریبه هستی !
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! هنوز مرا به جان تو قسم میدهند!!! می بینی؟؟؟ تنها من نیستم که رفتنت را باور نمی کنم..
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! ...بگذار از همین جا شروع کنم از خودم که شبی مهتابی برای همیشه با آخرین قطار رفت همان رهگذر که پشت بخارهای روی پنجره در شبی برفی گم شد گفتم خودم... راستی تازگی ها او را ندیده ای؟؟!
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! ...بگذار از همین جا شروع کنم از خودم که شبی مهتابی برای همیشه با آخرین قطار رفت همان رهگذر که پشت بخارهای روی پنجره در شبی برفی گم شد گفتم خودم... راستی تازگی ها او را ندیده ای؟؟!