پاسخ : !!!حرف های بی تعارف!!! زِنـدگـے کـטּ بـﮧ شیوه خودت … با قوانیـن خودت... مَردم دلشاטּ مـےخواهد موضوعـے براےِ گفتگو دآشتـﮧ باشنـد ، بَرایِشاטּ فَرقـے نِمـے کنـد چِگونـﮧ هَستـے چـِﮧ خوب .. چـِﮧ بـد .. موضوعِ صُحبتشاטּ خواهـے شـد .. پس زنـدگـے کـُـטּ بـﮧ شیوه خودت … چـِﮧ خوب…چـِﮧ بـد ... !!!
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! باید به بعضیا گفت عزیزم تو روی پاهات نمی تونی وایسی ؛ چه برسه به حرفات . . .
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! یه حــرف هایـی هسـت که حتـی اگـه دهــن لـق تریــن آدم دنیــا هم باشــی ، نـمی تونـــی به کســـی بگــی ...!
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! زندگی به من آموخت ؛ بعضی ها رو باید قد لیاقتشون تحویل گرفت ؛ نه بیشتر و نه کمتر . . .
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! بعضی وقتا مشکل از خود ماست ! واسه کسی که یه قدم واسمون برمیداره ، دو کیلومتر پیاده میریم . . .
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! تعریف ازدواج: قضیه با دو نفر آغاز می شود که بدون یکدیگر نمی توانند زندگی کنند و بعد از مدتی به همان دو نفر ختم می شود که دیگر نمی توانند با یکدیگر زندگی کنند
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! کاش گاهی خدا از پشت ابرها میآمد، گوشم رو محکم میگرفت و داد میزد: آهـــــــــــــــــــای بــگــــــیـــــــــر بشـــــــــــیــــــن! اینقدرغر نزن ، همین که هست بعد یه چشمک میزد و آروم تو گوشم میگفت:همه چی درست میشه!
پاسخ : !! حرف های بی تعارف !! من به این دو تا جمله ای که پایین نوشتم به شدت اعتقاد پیدا کردم..... هيچگاه شخصيت مرا با برخوردم اشتباه نگير/چرا كه شخصيت من چيزيست كه من هستم/اما برخورد من بستگي دارد به اينكه تو چه كسي باشي ___________________________________________________________________ آدمها تو را نمی فهمند فقط ترجمه ات میکنند آن هم به زبان خوشان