1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بعد از مرگ چه اتفاقي براي اکانت گوگل شما مي افتد؟!

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏14/4/13 در انجمن فناوری اطلاعات

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏16/1/12
    ارسال ها:
    4,777
    تشکر شده:
    5,202
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    [​IMG]
    ​
    شرکت گوگل یک راه جدید برای کنترل اکانت شما، هنگامی که شما استفاده از آن را متوقف کردید پیشنهاد می دهد. یکی از دلائل این کار این است که شما (یا هر کاربر دیگری) وجود نداشته باشید تا از آن حساب یا داده ها استفاده کنید (به هر دلیلی). Inactive Account Manager در بخش Setting گوگل در دسترس قرار دارد و به شما اجازه می دهد تا یک دوره زمانی را برای اکانت خود تعریف نمایید.​


    اگر شما بین ۳ ماه تا ۱ سال به حساب کاربری خود وارد نشوید، گوگل در ابتدا توسط شماره تلفن یا ایمیل اعلام شده تماس می گیرد تا شما را آگاه کند. بعد از آن گوگل که اجازه اضافه کردن نام ۱۰ مخاطب مورد اعتماد شما را داده ، با استفاده از یک ایمیل که قبلا توسط شما نوشته شده، آنها را آگاه کرده و اجازه دسترسی اختیاری به داده ها و سرویس های مختلف گوگل را به این افراد می دهد (تمام تنظیمات توسط شما انجام شده است).[​IMG]

    در آخرین مرحله نیز، گوگل می تواند حساب کاربری شما را بعد از اطلاع به لیست مخاطبین حذف نماید.
    شرکت گوگل اولین کمپانی نیست که به فکر اینچنین کاری می افتد، یعنی اینکه بعد از مرگ یا عدم استفاده کاربران چه اتفاقی برای حساب کاربری و داده های آنها روی دهد.
    ​
    [HR][/HR]
    منبع : en.gadgetnews
    گجت نیوز
    ​
     
    یک شخص از این تشکر کرد.