یاد این دیالوگ فیلم مارمولک افتادم که پرویز پرستویی میگفت "خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست خدا خدای آدم های خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمیگذارد او اِند لطافت .... اِند بخشش ..اِند بیخیال شدن .... اِ ند چشم پوشی و رفاقت است."
↻ســـــلامـــــتـــــی روزی که رفیقام رو اســـــمـم قـــــسـم بـــــخــورن ....... ↻ بــــــگـن بـــــه ارواح خـــــاکـــــ ツ✔ Fazii ツ✔
دلـــــم تنـــگ شـــده ... برای دفتر خاطـــــراتم که مدتهـــــاســت دیگــــر چیــــزی در آن نمی نویســـم ... برای آدمهـــــای حســـــودی که دور و بـــــرم می چرخیدنــــد و خیــــــــلی دیر شناختمشـــــان. . . برای آرامشــــی که مدتهاست که دیگر ندارمـــــش . . . خنده هایی که دارم فراموششــــــان می کنم . . . و برای خــــودم که حالا دیگر خیلی عوض شـــــده ام ...
خَستَـــــم ایـــن روزآ پُـــر خــوآبَم و بــی رویــــآ مَـــــن بــــآ ایــن دُنیـــــآ دیـــگه رآه نِمیـــــآم ...
مـامـان خـوب هسـتی ؟ رو بـراهـی ؟ جـات خـوبـه ؟ مـامـان بهـت گفـتم مـن کشتی رو باخـتم ؟ مـن همـه چـی رو باخـتم مـامـان ... قبـلا بـودی ، یه دسـتی سـر مـن مـیکشـیدی ... یه مهـربانی با مـن مـیکـردی الان کـه ... مـامـان جـان یه دعـا کـن یه فـرجی بشـه ، شب عـیدی مـن و زن و بچـه مـن ، مـن شرمـنده نشـن مـادر جـان ... مـادر اگـر زحمتی نبـود یه شب یه تـک پا هـم بیـا به خـواب بـابـا یه صحـبتی بـاهـاش بکنـین عشق تو دیـوانـه کـرده ... مـادر جـان مـن پیـش پیـش عـید تو هـم تبـریک میـگم ... مـن معـذرت میـخوام ... مـن دیـر به دیـر مـیام مـادر جـان ... » دیالـوگ مـاندگـار پایتـخت 3 «
روزگار به من یاد داد... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . تنها چیزی که با گذر زمان درست میشه... . . . . . . . . . . . . . . . . . ترشیه،بقیه چیزارو همون دقیقه میشه با پول خرید Happy new Esgah