پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ بعد عمری یه خبرنگار اونم خانوم , داشت باهام مصاحبه میکرد تو محلمون منم بادی به غبغب انداخته بودم و خیلی شیک داشتم جوابشو میدادم یهو یکی از اون طرف خیابون داد زد با این مصاحبه نکنید بابا، این اسگل محلمونه ! نیگا کردم دیدم داداشمه
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ مرد: راهی برای بیشتر زندگی کردن هست؟ دکتر: ازدواج کن… مرد: کمکی هم میکنه؟ دکتر: نه ، ولی فکر زندگی بیشتر دیگه به ذهنت نمیاد! .
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ زنگ زدم مامانم که بپرسم واسه تولد بابا چی کادو بگیرم؟ میگه : از این ماهیتابه پیرکسا بگیر! اونایی که داشتیم شیکسته
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ هی” سونی ” فک کردی خیلی شاخی گوشی ضدآب میسازی؟ هر موقع تونستی گوشی بزنی که راحت از جیب دربیاد اون وقت بیا قد قد کن
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ دقت کردین وقتی می خوای یه بسته رو با آژانس بفرستی، تویوتا کمری می فرستن ولی وقتی خودت می خوای با آژانس جایی بری، پیکان مدل ۴۸ می فرستن ! .
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺯﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭘﺮﺍﯾﺪ ﮔﺬﺭ ﻣﻮﻗﺖ توی خیابون ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺣﺴﺮﺕ ﺑﺨﻮﺭیم
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ میخوام دیگه ریشامو نزنم ، بلند بشه ، جوونه بزنه ، میوه بده ، بهار بشه گل در بیاد گنجیشکا آواز بخونن ، با شادی پرواز بکنن ، تنها روی سه پایه ، بشینم توی سایه !
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ ﻓﺮﺩﺍ ﻋﺮﻭﺳﯽ ﻓﺎﻣﯿﻠﻤﻮﻧﻪ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﯿﺎﯼ ؟؟ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﻣﯿﺎﻡ !! ﻣﯿﮕﻪ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﺑﯿﺎﯼ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺷﻠﻮﻍ ﮐﺎﺭﯾﺎ ﻭ ﺩﻟﻘﮏ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﻭ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺑﺎﺯﯾﺎﺕ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩﯾﻢ ! ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ …ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺍﺯ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﻪ …
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ به نظر من تو تقویم جای یه روز به اسم بچه خوشگلا خالیه، که تو این روز همه به بچه خوشگلا کادو بِدن و خلاصه منم یه بار کادو گرفته باشم !
پاسخ : ۩۞۩ استــاتوس خونه ي تاپـــ فـــروم ۩۞۩ ماست سِوِن :۸۰۰۰ تومان ویندوز سِوِن :۲۵۰۰ تومان یک دقیقه سکوت!